Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 23 hash8aa06933fa4fb7fa

Hutten en Avant-Garde Van Groeninge slaan handen ineen

Hutten en Avant-Garde Van Groeninge gaan samenwerken in het Philips Stadion, waarbij Hutten de rol van exploitant op zich neemt en Johan van Groeninge zich richt op de kracht van Avant-Garde: culinair vakmanschap van het hoogste niveau. “Door maximaal gebruik te maken van elkaars kennis, netwerk en vakmanschap willen we de culinaire dienstverlening van het stadion samen naar een nog hoger niveau brengen”, zegt commercieel directeur Collin Schoonens van Hutten.

Synergie
“We zien in ons ondernemerschap de samenwerking echt als de ideale synergie waarin we elkaar kunnen aanvullen”, vervolgt Schoonens. “Op wedstrijddagen zal er in principe niets veranderen en kunnen mensen blijven genieten van diners van het hoogste culinaire niveau. Op de dagen dat er geen wedstrijden zijn, gaan we samen met PSV en Johan nieuwe activiteiten ontplooien. Denk daarbij aan de unieke vergadercapaciteit in het restaurant. Door boardroom en fine dining aan te bieden wordt het mogelijk om culinair het beste te bieden tijdens vergaderingen. Door de verbinding te maken tussen Avant-Garde en de bezoekers van de sponsoretage kunnen we onze dienstverlening ook daar uitbreiden en een nog breder publiek bedienen. Op den duur zal Van Groeninge een meer adviserende rol krijgen richting Avant-Garde. We zijn overeengekomen dat hij als chef aan de slag gaat in ons toekomstige restaurant in het complex DOMUSDELA in Eindhoven. We bieden zo ook daar vanaf de opening culinair van het hoogste niveau.” 

Jarenlange ervaring
Johan van Groeninge is al meer dan zeventien jaar het gezicht en de drijvende culinaire kracht in Avant-Garde. Met de exploitatie door Hutten en Van Groeninge blijft de culinaire kwaliteit gewaarborgd. Van Groeninge: “Ik voel me vereerd dat zowel PSV als Hutten mijn culinaire inbreng weten te waarderen en dat dit heeft geresulteerd in deze samenwerking. Dat brengt rust en onze trouwe gasten kunnen blijven rekenen op het vertrouwde culinaire niveau. De komende jaren kan ik me weer volledig wijden aan het gastronomisch koken met eerlijke en seizoengebonden producten.”

Toejuichen
“Het Philips Stadion is het huis waar voor velen de basis gelegd wordt voor samenwerking. Dat twee belangrijke partijen elkaar hebben gevonden en hun handen ineen slaan juichen wij dan ook enorm toe”, reageert commercieel directeur Frans Janssen. “Door deze samenwerking kunnen we de culinaire lat nog hoger leggen en nog beter inspelen op de verwachtingen die het publiek heeft bij een bezoek aan Avant-Garde."

Huiscateraar Hutten
Hutten is sinds juli 2018 de huiscateraar van PSV en serveert de Business Club, de Bestuurs- en Sponsoretage en de 53 Business Rooms in het Philips Stadion. Bij alle wedstrijden en zakelijke events, zorgt Hutten voor passende concepten inclusief eten en drinken van hoog niveau.

Wil je meer weten over deze samenwerking? Neem dan contact op met Collin Schoonens: collin.schoonens@hutten.eu