Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten en Kruisherenkapel slaan handen ineen

Met het tekenen van een contract verbindt Hutten zich aan de Udense Kruisherenkapel. Voor Hutten moet een locatie een eigen karakter hebben, uniek zijn en iets toevoegen aan de totale beleving van een evenement. In de Kruisherenkapel heeft Hutten een prachtige nieuwe locatie gevonden.

Een unieke historische locatie voor stijlvolle bijeenkomsten. De Kruisherenkapel is een verrassende en bijzondere evenementenlocatie; een kapel - met nog altijd de gelegenheid tot het houden van religieuze bijeenkomsten – tevens opengesteld voor andere zinvolle activiteiten. De kapel is na een grondige renovatie in ere hersteld, zo is er vloerverwarming aangebracht en is er zorggedragen voor optimale audio en visuele middelen. De kapel heeft een warme en stijlvolle ambiance waar gasten zich direct thuis voelen.

Inspirerende evenementenlocatie
“De Kruisherenkapel is voor ons een mooie toevoeging als inspirerende locatie,” zegt Sem de Vries van Hutten. “Maar niet alleen is de locatie inspirerend, ook de filosofie van De Kruisherenkapel spreekt ons aan en sluit aan bij onze bedrijfsfilosofie. Gastvrijheid is bij Hutten net zo belangrijk als bij de Kruisherenkapel. Ook de maatschappelijke betrokkenheid en de manier waarop we kijken of we iets extra’s kunnen toevoegen delen we. Daarin kunnen we elkaar vinden en versterken.”

Volgens Sem de Vries is er veel mogelijk in de prachtige ambiance van de kapel. “Voor het organiseren van congressen, recepties, diners, netwerkbijeenkomsten en bijvoorbeeld productpresentaties is de kapel uitermate geschikt. Het gaat bij ons om meer dan alleen eten en drinken. Het gaat om de totaalbeleving, waarbij we goed luisteren naar de gast.

Duurzame cateraar Hutten
We kijken wat het idee achter het te organiseren event is en zorgen dat de inhoud in alle opzichten wordt toegespitst op de wens. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk onderdeel. Wij werken altijd met ons duurzaam huislabel De Guijt, waarbij voor producten onder andere wordt samengewerkt met lokale boeren. De Guijt maakt voeding beter, duurzamer en lekkerder, waardoor we topproducten kunnen cateren.”

Als iemand een bijeenkomst of evenement wil organiseren in de Kruisherenkapel dan kan men desgewenst gebruikmaken van Hutten als cateraar. Ook zal Hutten haar eigen klanten de mogelijkheid bieden gebruik te maken van de faciliteiten van de kapel.

“Het kan zo groot en zo klein gemaakt worden als men wil,” zegt De Vries. “Het kan, maar het hoeven geen pompeuze bijeenkomsten te zijn. Als men met een groep gezellig in de kapel wil komen dineren dan kan dat ook. We leveren altijd maatwerk. De kapel, maar zeker ook onze catering, is toegankelijk voor iedereen, dat is belangrijk. We verheugen ons op het organiseren en cateren van vele mooie en inspirerende bijeenkomsten.”

Voor informatie:www.kruisherenkapel.nl,www.hutten.eu