Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten en Ricoh vinden elkaar in oprechte gastvrijheid

Hutten verzorgt al jarenlang de bedrijfscatering bij Ricoh in Den Bosch. Daarnaast organiseren wij diverse events voor de wereldwijde marktleider in producten en diensten op het gebied van duurzame IT- en documentmanagement oplossingen. Ricoh werd dit jaar aangehaakt als hoofdsponsor van het ATP-tennistoernooi van Rosmalen. Tijdens de Ricoh Open bouwden Hutten en Ricoh verder aan hun partnership. Hutten is er elke keer weer trots op om als partner van Ricoh een bijdrage te mogen leveren aan gastvrijheidsbeleving en culinair vakmanschap en om relaties, gasten en medewerkers met elkaar in verbinding te brengen.

Ben je benieuwd naar Huttens visie op hospitality? Dan moet je zeker naar onderstaand filmpje kijken waarin onze operationeel directeur Frank Veldhof werd geïnterviewd door Ronnie Overgoor op de Ricoh Open. Op een bevlogen manier vertelt Frank onder meer over hoe wij denken over oprechte gastvrijheid. Dat is niet alleen een vriendelijke lach naar de klant of het aanbieden van een kopje koffie, maar je echt inleven in je opdrachtgever. Weten wat de visie is en waar een opdrachtgever voor staat en gaat. De eerlijke overtuiging om de ander, de gast of medewerker, iets te geven met de juiste energie. En daarin durven wij stelling te nemen en authentiek te zijn. We noemen dat ook wel gastvrijheidsarchitectuur.

Ricoh
Ricoh levert onder meer hoogwaardige en milieuvriendelijke multifunctionals en printers en biedt duurzame oplossingen aan op het gebied van documentbeheer. Met als doel om alle schakels binnen een organisatie efficiënter en productiever te laten werken. Ricoh heeft momenteel wereldwijd meer dan 109.000 medewerkers in meer dan 100 landen.

Wil je meer weten over wat gastvrijheid kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Muriël 't Hart: muriel.thart@hutten.eu of 06-29499947.