Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten en Woonbedrijf in Eindhoven slaan handen ineen

Hutten is sinds begin 2016 aangehaakt als bedrijfscateraar van woningcorporatie Woonbedrijf in Eindhoven. Woonbedrijf opereert nu acht maanden vanuit Wal 2, een multifunctionele en duurzame thuisbasis in het hart van de stad. Wij verzorgen vanaf de opening bij de Eindhovense woningcorporatie het eten- en drinkenconcept waarbij gezamenlijk wordt ingezet op waarden waarin de partijen elkaar vinden zoals duurzaam, lokaal en van betekenis zijn.

De visie van Hutten sluit naadloos aan op die van Woonbedrijf. Woonbedrijf legt een focus op duurzaamheid en ze vinden het belangrijk om net als Hutten maatschappelijk van betekenis te zijn. Ze zijn al sinds begin twintigste eeuw een onderdeel van de Eindhovense gemeenschap en zagen dus ook graag dat lokale gedachten, zoals het gebruik van streekproducten en het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werden ingevuld. In het nieuwe pand heeft Woonbedrijf een werkconcept geïntroduceerd. Flexibel werken, duurzaam, in verbinding met elkaar en samenwerken zijn hierin de belangrijkste pijlers. Daar staan wij ook voor. En daar hoort natuurlijk een goede verzorging van de innerlijke mens bij. Dagelijks biedt Hutten de gasten en medewerkers producten aan van ons duurzame huislabel De Guijt. Wij hebben de bedrijfscultuur en kernwaarden van Woonbedrijf in het bedrijfsrestaurant vertaald naar een gastvrijheidsbeleving die past als een warme jas. Het aanbod van gezonde producten en ingrediënten van onze boeren en telers uit de buurt is daarbij een onmisbare schakel!

Tweede kans
Woonbedrijf is met 32.000 betaalbare huurwoningen de grootste woningcorporatie in Zuid-Nederland. Op de huidige locatie werken zo'n 425 medewerkers. Het pand beschikt over onder meer 22 vergaderruimten, 244 flexibele arbo-werkplekken en een bedrijfsrestaurant met 110 zitplaatsen. De duurzame gedachte is in het interieur doorgetrokken: Woonbedrijf nam alles mee uit de oude locaties wat geschikt was. Dat betekende dat er grote aantallen bureaus, stoelen, printers en kasten een tweede kans kregen. Daarnaast beschikt Woonbedrijf ook nog eens over vijf elektrische auto's en 25 e-bikes, waar medewerkers de wijk mee in kunnen gaan. Medewerkers werd gevraagd mee te denken en op deze manier waren zij nauw betrokken bij de inrichting van het nieuwe kantoor. Met Wal 2 wil Woonbedrijf een werkplek creëren die dient als ontmoetingsruimte waar iedereen welkom is en van waaruit samenwerking en verbinding wordt gestimuleerd gefaciliteerd.

Foto's: Rene van der Hulst, i.s.m. Studio Boot.