Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten fietst mee voor het goede doel

Vier samenwerkers van Hutten gaan op zaterdag 18 juni voor het goede doel fietsen. Team Hutten doet mee aan de wielertocht Bike My Day, die voor de eerste keer wordt gehouden. Met Bike My Day wil Hutten graag geld ophalen voor stichting Villa Joep, die zich inzet voor kinderen die de diagnose neuroblastoom kinderkanker hebben gekregen. Neuroblastoom is een tumor die zeer zelden voorkomt en voornamelijk kinderen treft. Jaarlijks wordt in Nederland de diagnose gemiddeld 35 keer gesteld.

Bike My Day is een wielertocht waarbij teams van maximaal vijf personen in estafettevorm een afstand van 400 kilometer afleggen, bestaande uit 20 rondes van 20 kilometer door de mooie natuur van de gemeenten Bernheze, Oss en Landerd. De organisatie is in handen van Lions Club Bernheze. "Als wij met onze sportieve prestatie kunnen bijdragen aan het financieren van onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte hoeven wij daar natuurlijk niet over na te denken. Dat doen we heel graag", zegt teamcaptain Kevin Renirie van Hutten. Samen met Annabel van Vijfeijken, Maarten Schellekens en Tey van den Waardenburg vormt hij het Team Hutten.

Geld ophalen
Iedereen kan Team Hutten sponsoren. Op de site van Bike My Day is een speciale teampagina aangemaakt. Een aantal samenwerkers van Hutten heeft al gezorgd voor een financiële bijdrage. In totaal wil Renirie zeshonderd euro ophalen voor stichting Villa Joep. Maar meer mag natuurlijk altijd! Tot nu toe is er 125 euro ingezameld. “We zoeken dus nog altijd sponsoren. Naast de financiële steun van collega's, hebben wij ook vierhonderd euro inschrijfgeld betaald. Dat geld gaat ook rechtstreeks naar het goede doel." Vorig jaar fietste Hutten mee met Alpe d'HuZes.