Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten inspireert in zoektocht naar ideale trouwlocatie

Hutten opent op zondag 27 november weer de deuren tijdens de vijfde Open Top Trouwlocatie Route van 2016. Stellen die op zoek zijn naar een fraaie plek om hun huwelijksfeest te vieren met familie en vrienden kunnen zich op deze dag laten inspireren! Onze locaties 't Boshuys in Best, Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss) en Kasteel Ammersoyen in de gelijknamige plaats zijn geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Het zoeken naar een geschikte locatie voor een onvergetelijke bruiloftsviering kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Bij het kiezen van de plek waar jij de dag van je leven wilt beleven, denk je wel twee keer na. Een bezoek aan een van de drie Hutten-locaties tijdens de Open Top Trouwlocatie kan dan een welkome uitkomst bieden.

Mogelijkheden

Ben je bijvoorbeeld binnen gelopen bij het compleet vernieuwde 't Buitenhuys (onderdeel van 't Boshuys) in Best? Deze omgebouwde hangar beschikt over een natuurlijke look and feel met onder meer een prachtig buitenterras. We laten je midden in de groene natuur graag zien wat wij voor jullie kan betekenen. Van wettelijke huwelijksvoltrekking tot sfeervolle receptie en van verrassend diner tot spetterende feestavond!Wist je trouwens dat 't Boshuys voor komende zondag al twintig bezichtigingen gepland heeft staan? We zetten op onze vier gelegenheden onze ervaring en creativiteit graag in om er helemaal jullie dag van te maken. Bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken, daar gaan we voor. Naast 't Buitenhuys en 't Boshuys kun je ook een kijkje komen nemen in Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss) en kasteel Ammersoyen. Deze idyllische en multifunctionele locaties zijn een lust voor het oog. De koffie staat klaar, wij hebben er weer zin in!

Twijfel jij nog over een locatie voor jouw dag van je leven? Informeer dan eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk hier voor onze prachtige trouwlocaties. We laten ons creatieve brein graag voor je werken. Je kunt ook contact opnemen met Kevin van Hooft per e-mail: kevin.vanhooft@hutten.eu of telefonisch: 06-81270193.