Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten klaar voor gasten en events in DOMUSDELA

Wat hebben we naar dit moment uitgekeken! Eindelijk kunnen onze gasten met eigen ogen komen bewonderen en ervaren hoe mooi en bijzonder deze plek is geworden. Vanaf vandaag zijn de deuren van Brasserie Rita in DOMUSDELA in Eindhoven officieel geopend en staan we met ons team klaar voor de organisatie van meetings en events.

Afgelopen mei bundelden DELA, LBG Hotels en Hutten hun krachten en zetten ze hun schouders onder het ambitieuze project DOMUSDELA. Met de wens het erfgoed van de oorspronkelijke bewoners, de paters Augustijnen, te omarmen en op een waardige manier te verbeelden in het nieuw op te zetten complex. De herontwikkeling van de Paterskerk, het voormalige Augustinianum en de Studentenkapel werd in november voltooid. Naast de brasserie opent vandaag in het complex ook Hotel Mariënhage van LBG Hotels. Hiermee is DOMUSDELA is een eigentijdse plek met een uiteenlopend programma voor concerten, congressen, lezingen, rouwplechtigheden, huwelijksvoltrekkingen en andere evenementen. Door DOMUSDELA te realiseren zet DELA een rijke traditie van ontmoeting, verdieping en verbinding op een bijzondere plek voort.

Brasserie Rita
Hutten omarmt het gedachtegoed en borduurt hierop door in de uitstraling en het culinaire aanbod in brasserie Rita. Te beginnen bij de naam. De brasserie is vernoemd naar de heilige Rita, patrones van de hopeloze gevallen en onmogelijke zaken, het toonbeeld van vergevingsgezindheid en verdraagzaamheid. Zoals zij zich ontfermt over eenieder die haar aanroept, ontfermen wij ons bij Brasserie Rita over onze gasten. Koken op sterrenniveau is het uitgangspunt voor alle culinaire invullingen die we maken. Kwalitatieve en pure producten zijn de basis voor alle recepturen. Of het nu gaat om een gezonde lunch in de brasserie of de meest innovatieve hapjes op een event.

Meetings en events
Naast de exploitatie van de brasserie zal Hutten ook de eventpartner zijn voor alle grote en kleine events die in het complex georganiseerd gaan worden. DOMUSDELA is een unieke locatie voor het organiseren van meetings. Met vier inspirerende ruimtes kun je er terecht voor brainstorms, presentaties, vergaderingen of seminars. De sfeer van de locatie, de beschikbare faciliteiten, de bereikbaarheid en de mogelijkheden dragen bij aan het succes van elke bijeenkomst.

Ook jij bent vanaf vandaag van harte welkom bij brasserie Rita, in onze serre of op het grote terras in de binnentuin. Geïnteresseerd om jouw event of meeting te organiseren bij DOMUSDELA? Kijk dan voor meer informatie op de website of neem contact op met onze eventmanager Sem de Vries.

DOMUSDELA
Brasserie Rita is onderdeel van DOMUSDELA, een monumentaal complex met twee indrukwekkende ceremoniehuizen, meetings en events faciliteiten tot aan 2500 personen, luxe Boutique Hotel Mariënhage van LBG Hotels, het Muziekgebouw en een geweldige stadstuin. Het leven vieren in al zijn facetten op deze bijzondere plek voor verbinding, ontmoeting en verdieping!