Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten maakt zich op voor vakevent Facility for Future

De Brabanthallen en Congrescentrum 1931 in Den Bosch zijn van 18 tot en met 20 januari 2017 het decor van Facility For Future, het nieuwe vakevent voor het creëren van meerwaarde binnen organisaties. Hutten is een van de founders van het grootschalige facility evenement, dat zich volledig richt op gastvrijheid richting mens, opdrachtgever en medewerker.

De organisatie van Facility for Future ligt in handen van Facility Management Nederland (FMN), de onafhankelijke beroepsvereniging voor het facilitaire domein, en organisatiebureau 2XPO. Hutten is vanaf het eerste uur aangehaakt als ambassadeur van het evenement. Tijdens Facility for Future is Hutten een van de standhouders en zal de bezoeker geïnspireerd worden door een aantal sprekers vanuit de organisatie. Als toonaangevende culinaire - en gastvrijheidsdienstverlener weet Hutten als geen ander te verrassen en de verwachtingen te overtreffen met onderscheidende foodconcepten en oprechte gastvrijheid. Hutten verzorgt momenteel het eten en drinken bij ruim 150 bedrijfsrestaurants in Nederland.

Gastvrijheid
De visie van Hutten is om onze opdrachtgevers en hun gasten in de watten te leggen. Of dat nu is met gezonde en smaakvolle voeding of met een op maat gemaakt gastvrijheidsconcept dat naadloos aansluit op de kernwaarden van een bedrijf. Niet voor niets is ons motto 'Altijd meer aandacht'. Facility for Future is bij uitstek hét event in Nederland waar alle trends en de laatste innovaties binnen de facilitaire dienstverlening aan bod komen. Met gastvrijheid is ontzettend veel winst te halen, weten wij uit ervaring. Dit is voor ons en onze partners het event van het jaar om branchegenoten binnen de food- en hospitalitymarkt maximaal en op de juiste manier te inspireren.

Facility for Future 2017
De eerste editie van Facility for Future vindt plaats van 18 tot en met 20 januari in 2017 in de Brabanthallen en het aangrenzende congrescentrum 1931 in Den Bosch. Facility for Future neemt de bezoeker mee in de ontwikkelingen en kansen binnen het facilitaire werkveld. Facility for Future wil leden, branches en werelden tijdens het driedaagse evenement verbinden. Het event heeft trendsettende exposities en belevingspleinen op het gebied van onder meer innovatie, duurzame inzetbaarheid van personeel en veilig en gezond werken, circulaire economie, MVO en het gebouw van de toekomst. Facility for Future biedt de bezoeker een spraakmakend programma van voordrachten, verzorgd door sprekers van binnen en buiten het vakgebied.

Meer informatie vindt u op de website van Facility for Future!