Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten op eerste plaats in Nationaal Catering Onderzoek Foodstep

Ga jij elke dag lunchen in het bedrijfsrestaurant? En als je gaat, wat kies je dan? Hoe zag jouw laatste dienblaadje eruit? Deze en andere vragen stelt Foodstep elke week aan 250 werkende personen in Nederland. De verzamelde data, in een jaar tijd van wel 12.000 respondenten dus, zijn de input voor het Nationaal Catering Onderzoek. Dit jaar komt Hutten Business Catering met een gemiddelde score van bijna een 8 als winnaar uit de bus.

Na Hutten bezetten Appèl en SAB Catering de respectievelijk tweede en derde plek. We feliciteren beide organisaties met dit behaalde resultaat! Het is de tweede keer dit jaar dat Hutten als eerste eindigt in een verkiezing waarbij de gast het woord heeft: in juni won Hutten Business Catering de Gfk Out of Home Formule Award voor de beste bedrijfscateraar van Nederland. Directeur Bob Hutten: ‘Natuurlijk is het prachtig dat we zoveel prijzen binnenhalen, het is een mooie bevestiging van waar Hutten in gelooft: echt van betekenis willen kunnen zijn. Tegelijkertijd geldt de prijs als een waardering van gisteren en dienen we er alles aan te doen om ook morgen maximaal van betekenis te zijn. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik iedere dag met deze prachtige samenwerkers mag optrekken.Of Hutten een succesvol bedrijf is? Laten we dat over een jaar of vijftien bekijken als er eventueel oeuvreprijzen worden uitgedeeld! We werken iedere dag knoerthard, maar wie onderneemt is ook kwetsbaar natuurlijk!’


Mening van gasten
Het onderzoek door Foodstep heeft dit jaar voor de tiende keer plaatsgevonden. Alleen cateraars die 100 of meer beoordelingen hebben ontvangen komen in de ranking voor. Het gaat om een kleine 12.000 respondenten die hun mening hebben mogen geven over het bedrijfsrestaurant waar zij zelf de beschikking over hebben. Foodstep doet onderzoek, verzorgt trainingen en advies in de wereld van eten, drinken en slapen binnen de horeca, catering en zorg. De business unit Marktontwikkeling doet kwantitatief en kwalitatief onderzoek en volgt hiervoor markt-, kanaal-, categorie-, klant- en gastontwikkelingen.