Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten scoort met beste bedrijfsrestaurant van Nederland

Afgelopen week is het bedrijfsrestaurant van softwarebedrijf SAS Nederland door nrc.next uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland. Met een totaalscore van 9,5 zijn alle samenwerkers van Hutten en de opdrachtgever dik tevreden. Net geen 10 concludeerde nrc.next. Natuurlijk moet er nog een uitdaging liggen voor de toekomst.

Een jaar lang heeft nrc.next onderzoek gedaan naar het beste bedrijfsrestaurant van Nederland. In hun zoektocht zijn uiteindelijk 45 bedrijfsrestaurants bezocht. Wat men zag was de trend naar supergezonde voeding, de transformatie van kantine naar restaurant en die van lunch- naar ontmoetingsplek. In het bedrijfsrestaurant van SAS gaat Hutten verder; SAS stelt gezonde medewerkers centraal en doet er alles aan om zijn mensen gelukkig te maken. Het restaurant heeft daarin een belangrijke rol. Een mooi voorbeeld daarvan is hoe chef-kok Paul Vink dagelijks verse producten bereidt met hoofdzakelijk biologische ingrediënten, aldus nrc.next.

Dat Hutten het bedrijfsrestaurant van SAS Nederland mag verzorgen is niet toevallig. Binnen de visie van Hutten staan haar samenwerkers, gastvrijheid en gezonde voeding centraal. Zo kruipt Hutten in de huid van iedere opdrachtgever. Het restaurant speelt daarbij een cruciale rol. Dat het bedrijfsrestaurant een steeds belangrijkere plek inneemt voor bedrijven werd al eerder bevestigd door TNS NIPO met een onderzoek in 2012.

De restaurants van Eneco en ZLTO scoorden ook hoge ogen met een 9 en 8,5. Hutten is trots op deze scores en de samenwerkers die hier dagelijks aan bijdragen.

Lees hier het artikel van nrc.next van 12 februari