Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten Vallei breidt zich uit met Voortse Vallei

Onder het genot van een glas champagne en een keur aan lekkernijen werd jongstleden dinsdag de overeenkomst tussen de Voortse Vallei en Hutten beklonken. Vanaf heden is deze evenementenlocatie, ook bekend als Edda Huzid, in operationele handen van Hutten.

Ondanks het regenachtige weer op deze dinsdagmiddag kan niemand om deze prachtige evenementenlocatie, midden in het groen, heen. “De ligging, de gratis parkeermogelijkheden, de veelzijdigheid en de aanwezigheid van vele verschillende zalen zijn top!”, aldus Debby Kouwenberg, manager Sales van Hutten. Samen met directeur Commercie Collin Schoonens en regiomanager Sem de Vries gaf zij het startschot voor deze bijzondere samenwerking.

Schoonens: “Een locatie met deze kenmerken is voor Hutten zeer interessant. De prettige gesprekken met onze collega’s van de Voortse Vallei in het voortraject hebben gezorgd voor een heldere en eenduidige visie op onze gezamenlijke toekomst. We zullen ons vooral gaan richten op de zakelijke markt, maar door de veelzijdigheid en geografische ligging kunnen ook particulieren prima bij ons terecht.”

De Voortse Vallei, wederom een prachtlocatie waar Hutten haar innovativiteit op het gebied van gastvrijheid en culinair mag gaan bewijzen... Dat dit gaat lukken is voor ons geen twijfel!