Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten van de partij bij DLL Marathon Eindhoven

Zondag 11 oktober 2015 vond de 32ste editie van DLL Marathon Eindhoven plaats. Hutten verzorgt al jaren het bedrijfsrestaurant en de hospitality bij DLL en was ook dit weekend van de partij om de ruim 800 wedstrijdlopers en hun 1000 fans te verzorgen met powerfood en lekker verse en gezonde hapjes. Onze samenwerkers van Hutten Business Catering en Hutten Event Catering kregen veel complimenten van zowel de sporters als de supporters. Heel leuk om dit terug te krijgen, want daar doen we het natuurlijk voor. We kijken dan ook terug op een fantastisch weekend.

De DLL Marathon Eindhoven is uitgegroeid tot het grootste eendaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Lopers kunnen niet alleen de afstand van de traditionele marathon, maar ook kortere afstanden lopen. Er stonden dit jaar ruim 24.000 deelnemers aan de start en ze werden enthousiast aangemoedigd door de 200.000 toeschouwers langs de verschillende routes. Speciaal voor de ruim 800 wedstrijdlopers richtte DLL de Runners world in. Daar konden de lopers zich omkleden, een massage krijgen en een goede maaltijd eten. Hutten zorgde voor verschillende gezonde hapjes en een pastabuffet. Voor de supporters was er de Fanzone met de juichbrug, en natuurlijk konden ook zij genieten van lekker eten en drinken van Hutten. Wij kijken al uit naar volgend jaar!

DLL bedankt Hutten
Marca Boer, Event Manager bij DLL Nederland: 'Dit evenement wordt bij DLL jaarlijks met de grootse zorg en precisie georganiseerd. Wij willen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Hutten past bij onze visie op kwaliteit en professionaliteit. Van het pastabuffet tot de bitterballen en van sportdrank tot diverse verse sappen, het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Namens DLL bedank ik dan ook graag het hele team voor de prettige samenwerking. Mede dankzij Hutten hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt voor lopers, fans en medewerkers!'