Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 23 hash8aa06933fa4fb7fa

​Hutten verzorgt culinaire invulling jubileumfeest Bavaria300!

En dan is het ineens zover! Meer dan een jaar geleden starten we de eerste gesprekken voor de festiviteiten rondom het 300-jarige bestaan van bierbrouwerij Bavaria uit Lieshout, sinds woensdag 27 maart Royal Swinkels Family Brewers. Het was heel bijzonder om hier onderdeel van te zijn en om tijdens vijf fantastische dagen heel veel mensen in de watten te mogen leggen door het verzorgen van al het culinair en de hospitality.

Hutten en Bavaria gaan al lang samen, niet alleen qua events, maar we runnen al sinds 2004 het bedrijfsrestaurant van de brouwer en schenken al 25 jaar Bavaria-bier. Het jubileum ‘Bavaria300!’ werd gevierd op vijf dagen: woensdag 27 maart (uitreiking van het predicaat met 250 gasten), vrijdag 29 maart een personeelsfeest voor 2500 mensen, zaterdag 30 maart de familiedag voor 300 volwassenen en 50 kinderen, zondag 31 maart de consumenten- en verenigingendag voor 1000 personen en maandag 1 april de relatiedag voor 2500 mensen. En hoewel ik echt al een tijd rondloop in eventland, heb ik het nog niet vaak meegemaakt dat we zo’n TOP-samenwerking hadden. De grondige voorbereiding met Tim Klomp Bueters van Bromios Event Crafters en Marjan Kremers-Corsten en Anja Aarts-Corsten van Bavaria Brouwerij Café hebben daar alles mee te maken natuurlijk. Zo konden we op alle dagen mensen inzetten die vanuit hun eigen talent aan de festiviteiten bijdroegen. Dat zorgde voor veel slagkracht. En dat kreeg ik ook terug van onze samenwerkers, zij vonden het erg leuk om werkzaam te zijn op dit event en om samen te kunnen werken met de medewerkers van deze twee partners. 

Culinair voor elke doelgroep
Natuurlijk waren er mooie toespraken en optredens met klinkende namen als Glennis Grace en Guus Meeuwis. De sfeer was dan ook zoals hij hoort te zijn bij een Brabants familiebedrijf: gemoedelijk en laagdrempelig. Zelf vond ik het bijzonder dat we erin zijn geslaagd om met onze culinaire invulling goed in te spelen op de totaal verschillende doelgroepen die we elke dag ontvingen. In de basis staat Hutten natuurlijk voor vers, onbewerkt en ambachtelijk bereid eten. Het is ons gelukt vanuit die basis voor elke doelgroep met andere verwachtingen het beste culinair samen te stellen. Daarbij hebben we ook intensief samengewerkt met het Bavaria Brouwerij Café. Zo stond bij ieder foodconcept een bier uit het ruime portfolio van Bavaria centraal. We kookten ermee, zoals stoofvlees verrijkt met trappist, of we boden ze aan als verrassende bier/food-pairings. 

Samenwerking smaakt naar meer
Voor Hutten was het bijzonder om onderdeel te mogen zijn van deze organisatie voor een bedrijf waar wij al zo lang mee samenwerken en waarmee we een hele goede band hebben opgebouwd. Beide Brabantse familiebedrijven in een feestjaar, zij 300 jaar en wij 90 jaar dit jaar. Mooi toch? Ik ben trots. 

Ben je benieuwd naar wat Hutten Meetings & Events voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.