Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
20190915 Hutten Familiedag 5730 hash5b6883a59fd28524

Hutten viert 90-jarig bestaan met Stakeholders- en Familiedag

We verkochten Kuukskes van Vruuger uit onze bakkerij, maakten een lied met samenwerkers en vorige week was het écht feest. Om ons 90-jarige bestaan te vieren rolden we de rode loper uit. Op de Stakeholdersdag ontvingen we de partners waar we mee samenwerken en daarna op de Familiedag het hart van Hutten: onze samenwerkers en hun gezinnen. Gastvrijheid, ambachtelijk culinair vakmanschap, duurzaamheid, cultuur, geluk, vitaliteit, echt van betekenis zijn. We hebben ons best gedaan onze waarden tastbaar te maken en zijn trots op ieders inzet om de dagen tot een succes te maken! Wij hebben genoten, kijk je mee?

Op de Stakeholdersdag op 12 september verwelkomden we 350 gasten. Van boeren die onze producten leveren tot opdrachtgevers. Samen blikten we terug naar het verleden, stonden we stil bij het heden en wierpen een blik in de toekomst. Onder leiding van tafelheer Hans Steenbergen keken we vooruit naar de toekomst van onze business units en ging de directie het gesprek aan over hun visie op 2024. We namen een moment voor de jarige moeder van Bob en vroegen zijn dochters of ze van plan zijn het stokje straks van hem over te nemen. En natuurlijk was er tijd om te netwerken met lekker eten en drinken. Negen internationale chefs maakten hun favoriete gerechten uit hun geboorteland.   


Nog meer zien? Bekijk de foto's van de Stakeholdersdag.

Zondag 15 september namen meer dan 3000 mensen een kijkje in onze keuken. Samenwerkers maakten met hun familie een ronde langs het Hutten Culinair Centrum, De Verspillingsfabriek in THREE-SIXTY en ons bedrijfsrestaurant bij Vanderlande. Iedere afdeling had zijn best gedaan om te laten zien wat ze doen. Zo viel er van alles te beleven en natuurlijk te proeven voor jong en oud.


En natuurlijk hebben we nog meer foto's van de Familiedag, je ziet ze hier.