Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten vindt in EMG nieuwe eventpartner

Hutten Meetings & Events heeft per 1 augustus Estate Management Group (EMG) uit Maastricht aan zich gebonden als nieuwe eventpartner. EMG is een veelzijdige horecagroep die zich richt op de overname en exploitatie van hotels en eventlocaties. De bedrijfsfilosofie van EMG sluit naadloos aan op die van Hutten: bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken. Wij waren dan ook blij en trots toen zij ons benaderden om aan te haken als culinaire partner.

Het balletje ging rollen toen we onlangs de catering en de hospitality tijdens een feestavond op de locatie ‘Onder de Brug’ van EMG verzorgden. De combinatie van de culinaire invulling en het gastvrije karakter van het event spraken EMG aan. Daarna zijn we om tafel gegaan en is de samenwerking in een stroomversnelling gekomen. Het resultaat: in de toekomst trekken we vaker met elkaar op in het bieden van op maat gemaakte eventconcepten.

Steeds meer voet aan de grond in Limburg
Met de nieuwe samenwerking breiden we onze ‘eventportefeuille’ in Limburg uit. Eerder dit jaar verlengden we onze samenwerkingsovereenkomst met beurs- en congrescentrum MECC in Maastricht met vier jaar. Ook verzorgen we de catering bij de Gemeente Maastricht en binnen alle restauratieve voorzieningen bij Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. Door EMG beschikken we nu over extra locaties waar we gasten in de watten kunnen leggen met ons culinair vakmanschap, ondersteund door onze jarenlange ervaring in de eventbranche. Bijvoorbeeld voor organisaties van de campus die een event willen organiseren in de regio.

Eventplanner
Ook EMG benadrukt de voordelen van de samenwerking. Martin Hendricks van EMG: "Eind 2015 hebben we ingezet op groei in unieke venues in Limburg. De kernwaarden uniek, beleving en duurzaamheid waren leidend tijdens deze uitbreiding. Een samenwerking met Hutten sluit perfect aan bij onze zakelijke wensen en onze persoonlijke overtuigingen. Bij Hutten stopt de dienstverlening niet bij catering, zij kunnen als geen ander de rol van eventplanner op zich nemen. Zo kunnen ze op onze locaties zorgen voor een spetterend feest. Deze intensieve samenwerking brengt het beste van twee werelden bij elkaar. Als een organisatie van Brightlands Chemelot Campus ’s avonds een bedrijfsfeest houdt, dan kunnen zij nu ook terecht op een van onze locaties, terwijl Hutten het geheel van eten, drinken en gastvrijheid verzorgt."

EMG
Danny Keppels en Martin Hendricks richtten EMG in 2011 op met de overname van Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. In een paar jaar tijd breidde EMG zijn dienstverlening onder meer uit met Hoogenweerth Suites, Kasteelhoeve de Grote Hegge, De Schinvelder Hoeve, Rebelle Maastricht, Paviljoen Limburg en Onder de Brug.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik hoor graag je wensen. Neem gerust contact met me op.