Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten weer genomineerd voor Beste Werkgever van Nederland

Hutten is een van de genomineerden om Beste Werkgever van Nederland te worden. Dinsdag maakten Effectory en Intermediair de lijst met 60 genomineerden bekend. En dat maakt ons erg trots! Maar dat is nog niet alles: in de branchecategorie 'Vrije tijd, reizen en cultuur' zijn we zelfs een van de drie genomineerden! Voor de uitslag moeten we nog even geduld hebben: op 4 oktober worden de winnaars in Theater Amsterdam bekendgemaakt.

Onze samenwerkers hebben ervoor gezorgd dat we ook dit jaar mogen meedingen naar de titel van Beste Werkgever van Nederland. Van onze samenwerkers krijgen we gemiddeld een 7,6. Het branchegemiddelde is een 7,2. Daar zitten wij dus ruim boven! Toch is het niet dit prachtige cijfer waar we het meest blij mee zijn. Dat zijn de antwoorden van onze samenwerkers. Want daar kunnen we wat mee. Zo weten we op welke punten we goed scoren en waar we dingen kunnen verbeteren. Niet voor niets willen we de beste, de leukste en de gelukkigste zijn!

Beste Werkgever
De lijst van genomineerden voor Beste Werkgever van Nederland bevat 60 organisaties, onderverdeeld in profit (meer dan 1.000 werknemers), profit (minder dan 1.000 werknemers), non-profit (meer dan 1.000 werknemers) en non-profit (minder dan 1.000 werknemers). In elke categorie zijn 15 genomineerden. In 2015 werd Hutten uitgeroepen tot 5e Beste Werkgever van Nederland, in 2014 eindigden we op een zevende plek.

Branche
In de branche 'Vrije tijd, reizen en cultuur' behoren we zelfs tot de laatste drie genomineerden. De andere twee genomineerde organisaties zijn ANWB en Sportfondsen Rotterdam. In 2015 wonnen we in deze categorie (toen 'Horeca, recreatie en toerisme') de prijs voor Beste Werkgever.

De Beste Werkgevers Awards worden elk jaar uitgereikt naar aanleiding van een landelijk onderzoek door Effectory en Intermediair waarbij het de medewerkers zelf zijn die hun werkgever beoordelen. Nu is het wachten op 4 oktober. Dan worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam. Duimen dus met zijn allen!