Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten wint ElkeDagBeter Award

Vanmiddag kreeg Pascal Verheugd uit handen van Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband de ElkeDagBeter Award uitgereikt. Hiermee zijn we volgens ONVZ Zorgverzekeraar en MKB Nederland het vitaalste bedrijf van Zuid-Nederland. Met andere woorden: we lopen als bedrijf voorop als het gaat om het gezond houden van onze medewerkers. Weer een hartstikke mooie erkenning voor al onze samenwerkers van de afdeling Samenwerkers & Organisatie (S&O) die zich elke dag inzetten om vitaliteit verder binnen Hutten op de kaart te zetten.

Na een inspirerend verhaal over zijn carrière reikte Pieter de prijs uit. Volgens de organisatoren is Hutten een prachtig voorbeeld als het gaat om vitaliteit (gezondheid van de werknemers), mobiliteit (stappen maken binnen de onderneming) en excelleren (het beste uit medewerkers halen). Op 25 november nemen we het op tegen de winnaars van de andere drie regio's uit Nederland om het Vitaalste Bedrijf van Nederland te worden.

Blijf op de hoogte en volg ons verhaal.

Meer over onze visie op vitaliteit en hoe wij deze binnen Hutten verankeren lees je in het blogartikel Inspireren met vitaliteit van Pascal. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen met Pascal: pascal.verheugd@hutten.eu of check het filmpje.