Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Jij bestelt, wij fietsen!

Soms zijn er van die dagen dat je geen zin hebt om in de keuken te staan. Je bent laat thuis van je werk of je wil gewoon lekker genieten van je luie vrije dag. Smaaklokaal Hutten in Den Bosch heeft daar een nu een oplossing voor bedacht. Met de nieuwe bezorgservice kun jij jouw bestelling thuis of op je werk laten bezorgen. Ook handig dus als je een spontane vrijdagmiddagborrel wilt organiseren met je collega's. En dat bezorgen doen we natuurlijk een tikkeltje anders dan je normaal zou verwachten.

Want in plaats van een auto, scooter of busje maakt Smaaklokaal sinds kort gebruik van een schitterende bakfiets. Zo zorgen wij er op duurzame wijze voor dat jij kunt genieten van jouw favoriete Smaaklokaal-lekkernijen. En het werkt heel simpel. Met een paar muisklikken plaats jij online jouw bestelling bij Smaaklokaal. Vervolgens gaan de koks met de order aan de slag. En wanneer het gewenste lekkers klaar is, worden de snacks en gerechten bij jou thuis of op je werk afgeleverd.

Bij jou in de buurt?

Natuurlijk zijn er wel wat spelregels verbonden aan de bezorgservice. Hoewel onze samenwerkers graag hun conditie willen verbeteren, wordt er door Smaaklokaal op dit moment alleen bezorgd in de omgeving van het Paleiskwartier in Den Bosch. Op de site kun je zien of er op jouw postcode geleverd wordt. Daar vind je trouwens ook meer informatie over de bezorgtijden. Houd deze goed in de gaten, want het kan een knorrende maag voorkomen.

Bij Smaaklokaal ben je in ieder geval aan het juiste adres om jouw honger te stillen. Dat kan onder meer met huisgemaakte friet, overheerlijke broodjes en gezonde salades. De koks bereiden met veel liefde en op ambachtelijke wijze deze, maar ook andere lekkernijen. Smaaklokaal werkt met natuurlijke en verse producten.

Wil jij ook dat Smaaklokaal bij jou langskomt? Klik dan hier om jouw bestelling te plaatsen. Onze samenwerkers trappen zich graag voor jou in de rondte om zo snel mogelijk jouw bestelling te bezorgen.