Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Johnny River in top 9 koffiecorners van Amsterdam

We zijn heel trots en blij om te mogen zeggen dat Johnny River in de top 9 hipste koffiecorners van Amsterdam staat en dat we als eerste vernoemd worden. Het lijstje werd samengesteld door Flexas. Hutten verzorgt al het eten en drinken voor Johnny River. En net als Hutten doet Johnny River de dingen het liefst net even anders. Maar altijd met een lach. Altijd met overtuiging. Bij Johnny River kun je werken, vergaderen, eten en drinken. Johnny's overtuiging: Work hard, play hard.

Wist jij dat het best verkochte artikel op kantoren koffie is? Wil je zelf de 'Johnny experience' ervaren? Kom dan langs en ervaar de hospitality en een goede kop koffie. En natuurlijk ben je op andere momenten ook meer dan welkom. Na een dag hard werken even lekker onderuit zakken bij de open haard. Of een biljartje legt met de mensen uit het gebouw. In Johnny's kitchen kun je heerlijke gerechten vinden. Simpel. Smakelijk. En allemaal met liefde gemaakt.

Lees hier het artikel met de top 9 hipste koffiecorners.

Je vindt Johnny River aan de Joan Muyskenweg 22 in Amsterdam. Johnny River is een van de boetiekkantoren van Merin. Op de begane grond vind je er een koffiebar, een gezellig restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken. Het gebouw biedt vele mogelijkheden. Er zijn grote, flexibel in te delen vloeren beschikbaar. Ook zijn er kleinere kantoorunits te huur. Gasten van Johnny River kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten. Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland en gelooft dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen.

Zien wij je binnenkort een keer?