Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Johnny River viert eenjarig bestaan!

Johnny River in Amsterdam bestaat op 1 juli 1 jaar! Hutten verzorgt al het eten en drinken voor bedrijven en bezoekers van het 'boetiekkantoor' van Merin in onze hoofdstad. Op 15 juli staan we stil bij deze heuglijke mijlpaal. Alle huurders, leveranciers en omliggende bedrijven zijn van harte welkom tijdens 'Get to know Johnny!'

Heel trots en blij waren we toen Johnny River in januari van dit jaar in de top 9 stond van hipste koffiecorners van Amsterdam. Het lijstje werd samengesteld door Flexas. Maar heerlijke, verse koffie is niet het enige wat we de bezoeker kunnen bieden in het pand waar ook veel flexwerkers dagelijks de bakens verzetten. Naast de populaire koffiecorner kunnen gasten lunchen in het gezellige restaurant en ontbreekt ook banqueting niet. Niet voor niets verwelkomt Johnny River de gasten als volgt: “It's just that when you can smile, have fun, sit back and enjoy, you will work better. Have more succes, brighter ideas. Everyday. It's that simple." Wat is het geheim van Johnny River? “We beschikken over een zeer toegankelijk en industrieel, maar toch modern pand. Er heerst een relaxte, ongedwongen sfeer. En dat ervaart de bezoeker ook zo. Dat is de kracht van het concept van Johnny River", geeft Bas Braaksma aan. Bas is locatieverantwoordelijke bij Johnny River sinds november. Hij constateert nog steeds een stijgende lijn in de bezettingsgraad van het gebouw van Merin. “We ontvangen nu dagelijks zo'n 160 tot 180 lunchgasten. Een halfjaar geleden was dat de helft. Dat geeft aan dat mensen hier graag lunchen én terug blijven komen. Het zijn namelijk niet alleen gasten van Johnny River, er komen ook regelmatig mensen een hapje eten die in omliggende panden werken." Op 15 juli wordt het eenjarig jubileum uitgebreid gevierd. “We zorgen vanzelfsprekend voor een hapje en een drankje, maar we zijn van plan om ook een proeftuin te houden. Daarna gaan we barbecueën en nemen we een borreltje."

Johnny River
En net als Hutten doet Johnny River de dingen ook het liefst net even anders. Maar altijd met een lach. Altijd met overtuiging. Bij Johnny River kun je werken, vergaderen, eten en drinken. Op de begane grond vind je er naast de koffiecorner en het restaurant gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar het heerlijk werken is. Er zijn op de vier verdiepingen grote, flexibel in te delen vloeren beschikbaar. Ook zijn er kleinere kantoorunits te huur. De gasten van Johnny River kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten. In totaal zijn er nu 36 bedrijven gehuisvest.

Experience
Wil je zelf de 'Johnny experience' ervaren? Na een dag hard werken even lekker onderuit zakken bij de open haard? Of een biljartje leggen met de mensen uit het gebouw? Johnny River ontvangt je met open armen aan de Joan Muyskenweg 22 in Amsterdam!