Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Header Blog Hutten 1800x600 10 hash6deecaf9a10b2198

Klooster Bethlehem populairste trouwlocatie van Noord-Brabant

Je hebt ‘JA’ gezegd tegen de liefde van je leven. Het grote zoeken begint, naar ringen, de mooiste jurk en natuurlijk de perfecte locatie. Veel bruidsparen starten hun zoektocht via www.toptrouwlocaties.nl. Op deze verzamelsite vind je de mooiste locaties van Nederland en kun je meteen zien welke beoordeling een locatie van de bruidsparen krijgt. Elk jaar worden de populairste locaties bekend gemaakt. Dit jaar is Klooster Bethlehem in Haren de meest gewilde locatie van Noord-Brabant en op nummer 3 staat ‘t Boshuys in Best. Daar zijn we natuurlijk heel erg trots op. En: aankomende zaterdag doen ze beiden weer mee tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Kom jij ook inspiratie opdoen?

We zijn als team heel blij met deze erkenning voor onze bijzondere locaties. Klooster Bethlehem in Haren is al jaren een zeer gewilde plek. Op deze unieke plek ben je exclusief te gast en kun je je hele trouwdag vieren, zowel binnen als buiten. Het Klooster beschikt over een sfeervolle en romantische Kapel voor de ceremonie, maar ook buiten hebben we een prachtige omgeving. Bij ’t Boshuys en Buitenhuys vier je je bruiloft in een unieke en bosrijke omgeving, zelfs binnen ben je buiten! Hutten biedt altijd maatwerk, dat betekent dat we geen standaard pakket aanbieden maar altijd meedenken over het lekkerste eten en drinken en de styling voor jullie dag. Deze sfeervolle locaties zijn niet alleen in de zomer prachtig, ook kunnen we een winterse bruiloft prachtig aankleden.

Sfeer proeven
De locaties van Hutten staan al jaren op de website met toptrouwlocaties. Aanstaande zaterdag 3 februari zetten we naast de deuren van 't Boshuys in Best en Klooster Bethlehem in Haren, ook die van Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden weer open voor alle aanstaande bruidsparen die zich willen laten inspireren. Het is altijd een superleuke dag waarin wij alles uit kast kunnen halen om mensen enthousiast te maken voor onze trouwlocaties. En om hen natuurlijk de laatste trends te laten zien en proeven en tips te geven voor de mooiste dag van hun leven. Ik hoop dat ik dit jaar en in 2019 weer veel bruidsparen mag helpen bij het organiseren van de mooiste dag van hun leven.

Zien we jullie aanstaande zaterdag? Je kunt naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. Kijk hier voor meer informatie over de Open Toptrouwlocatie Route en om je aan te melden of ga hier meteen naar onze locaties.

Foto credits:Dario Endara Wedding Photography.