Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Kora at Evoluon is open!

Met een grote knal en applaus van meer dan 250 gasten lanceerde wethouder Staf Depla Kora at Evoluon afgelopen woensdag. Het was ook voor Hutten een spannend moment: het publiek kon voor het eerst kennismaken met het vernieuwde restaurant. Wij kijken terug op een geslaagde avond en hebben erg veel zin om onze bijdrage te leveren aan dit vernieuwende concept.

Met Kora at Evoluon heeft Brainport, de regio rondom Eindhoven, een internationale ontmoetingsplaats die de wereld van het bedrijfsleven en het onderwijs verbindt. De locatie is open voor iedereen, compleet met werkplekken, een innovatiecentrum, plus een café en restaurant. Tijdens het launc event benadrukten gastsprekers Candace Johnson (EBAN) en Riku Asikainen (FiBan) het internationale aspect van Kora bij Evoluon: het verbinden van bedrijfsleven en het onderwijs, het ontsluiten van financiering voor lokale ondernemers en toegang tot internationale markten. Kora at Evoluon heeft een café en restaurant dat open is voor iedereen en een event-, vergader- en congrescentrum.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Kora at Evoluon? Neem dan eens contact op Richard Duringhof via richard.duringhof@hutten.eu. Hij denkt graag met je mee!