Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Laat je inspireren voor je trouwdag op een van onze fraaie locaties

Hutten opent op zondag 3 juli voor de tweede keer dit jaar de deuren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route 2016. Koppels die op zoek zijn naar een fraaie plek om hun huwelijksfeest te vieren, kunnen inspiratie op komen doen! Onze toplocaties 't Boshuys in Best, Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss) en Kasteel Ammersoyen in de gelijknamige plaats zijn deze zondag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Het trouwseizoen is in volle gang bij Hutten: tijdens de topmaanden in de lente en zomer verzorgen we soms tien bruiloften per week. Ook in 2016 gaan we ruim honderd kersverse koppels de dag van hun leven bezorgen. Het zoeken naar een geschikte locatie voor een onvergetelijk huwelijksfeest kan een tijdrovende klus zijn. Bij het kiezen van de plek waar jij de dag van je leven wilt beleven, ga je niet over één nacht ijs. Een bezoekje aan een van de drie Hutten-locaties tijdens de Open Top Trouwlocatie kan dan een welkome uitkomst bieden.

't Buitenhuys
Heb je bijvoorbeeld al eens een kijkje genomen bij het compleet vernieuwde 't Buitenhuys (onderdeel van 't Boshuys) in Best? We laten je in onze bosrijke omgeving graag zien wat onze nieuwe locatie voor jullie kan betekenen. We zetten onze ervaring en creativiteit graag in om er jullie dag van te maken. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat er zoveel stellen voor kiezen om hun dag door Hutten te laten verzorgen. Bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken, daar gaan we voor! Naast 't Buitenhuys kun je ook een kijkje komen nemen in Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss) en kasteel Ammersoyen in de gelijknamige plaats. Deze sprookjesachtige locaties zijn een lust voor het oog en uitermate geschikt voor je trouwdag.

Twijfel jij nog over een locatie voor jouw dag van je leven? Informeer dan eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk hier voor onze prachtige trouwlocaties. We laten ons creatieve brein graag voor je werken!