Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Laat je inspireren voor je trouwdag op onze fraaie locaties!

Hutten opent op zondag 17 april de deuren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route 2016 voor koppels die op zoek zijn naar een fraaie plek om hun huwelijksfeest te vieren! Onze toplocaties 't Boshuys in Best, Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss) en Kasteel Ammersoyen in de gelijknamige plaats zijn zondag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kom gezellig langs!

Het trouwseizoen gaat binnenkort weer on bij Hutten: tijdens de topmaanden in de lente en zomer verzorgen we soms wel tien bruiloften per week. Ook dit jaar gaan we weer ruim honderd kersverse koppels de dag van hun leven bezorgen. Het zoeken naar een geschikte locatie voor een onvergetelijk huwelijksfeest kan een tijdrovende klus zijn. Bij het kiezen van de plek waar jij de dag van je leven wilt beleven, ga je niet over één nacht ijs. Een bezoekje aan een van de drie Hutten-locaties kan dan een welkome uitkomst bieden.

't Buitenhuys
Al eens een kijkje genomen bij het compleet vernieuwde 't Buitenhuys (onderdeel van 't Boshuys) in Best? We laten je in onze bosrijke omgeving graag zien wat onze nieuwe locatie voor jullie kan betekenen. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van een trouwfeest met foodtrucks of een Central Park-themafeest? Of een dj die jouw gasten vanuit een busje entertaint? Kom dan vooral langs en bespreek de mogelijkheden! Of houd je niet van te veel poespas en wil je een meer traditioneler feest, dan is dat uiteraard ook een optie.

Creativiteit
We zetten onze ervaring en creativiteit graag in om er jullie dag van te maken. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat er zoveel stellen voor kiezen om hun dag door Hutten te laten verzorgen. Bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken, daar gaan we voor!

Bruidstaarten
Wij zijn onlangs de samenwerking aangegaan met bakkerij Cake5 uit Tilburg. Zij zullen, indien gewenst, op onze trouwlocatie Klooster Bethlehem bruidsparen voorzien van een op maat gemaakte bruidstaart.

Twijfel jij nog over een locatie voor jouw dag van je leven? Informeer dan eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kijk hier voor onze prachtige trouwlocaties. We laten ons creatieve brein graag voor je werken!