Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Ligt er straks ‘Gouden Bestek’ bij Alliander?

Ligt er volgend jaar 'gouden bestek' bij onze opdrachtgever Alliander? Het zou zomaar kunnen! Tijdens het vakevent Facility for Future wordt volgende maand namelijk Het Gouden Bestek uitgereikt. Een onderscheiding voor een organisatie die het meest succesvol is geweest om catering van meerwaarde te laten zijn voor het bedrijf, haar medewerkers en haar gasten. Wij nomineerden Alliander in Duiven voor de prijs. “Wij vinden in Alliander een partner met een culturele match. Alliander biedt ruimte voor pro activiteit, ondernemerschap en vitaliteit, dat wat we beiden belangrijk vinden” motiveert senior salesmanager Hanneke Kezer de keuze voor Alliander.

Al bijna twee jaar runt Hutten het bedrijfsrestaurant van Alliander in Duiven en binnenkort komt daar de locatie Arnhem bij. Ketenmanager Facility Management Mark Hamstra is sinds zeven jaar werkzaam bij Alliander en is medeverantwoordelijk voor alle facilitaire processen; van schoonmaak en beveiliging tot aan de catering. Mark blijft ondanks zijn nominatie erg bescheiden: “Als ik de prijs win, vind ik dit een erkenning voor iedereen die heeft bijgedragen aan de succesvolle samenwerking. Heel bijzonder dat Hutten ons hiervoor nomineert. Dat geeft aan dat we toch iets goed doen.”

Yask verzorgt het operationeel contacttoezicht op de locatie en is tussenpersoon voor Alliander en Hutten. Volgens Mark werkt dit uitstekend: “Ik ben zelf niet dagelijks aanwezig. Ik verwacht dat een cateraar proactief is en ondernemerschap toont. Ze moeten zelf de uitdaging en mogelijkheden zien, daarvoor krijgt Hutten de kans en die hebben ze met beide handen gegrepen.” Naast een klein basisassortiment krijgen we de ruimte om de invulling zelf te bedenken, tot genoegen van de gasten. “Een medewerker had onlangs een saladerecept gedeeld op het intranet en de volgende dag was deze salade in het restaurant te verkrijgen. Dat is nou eens een mooi voorbeeld van proactief ondernemen.”

De reden dat Alliander voor Hutten koos, heeft volgens Mark vooral te maken met de visie van Hutten op vitaliteit en hoe zij Alliander daarin ondersteunt. Met verse en lokale producten van huislabel De Guijt laat Hutten het assortiment goed aansluiten op de huidige behoefte, zonder hun eigen stijl te verliezen. Een klanttevredenheidsonderzoek met een score van 8,5 laat zien dat de gasten erg tevreden zijn met het bedrijfsrestaurant.

Op woensdag 18 januari 2017 zal tijdens Facility for Future in Den Bosch blijken of Mark de prijs in de wacht sleept. De award wordt uitgereikt door de organisatie Alles over Catering. En nu gaan wij duimen dat Mark 'Het Gouden Bestek' in het bedrijfsrestaurant van Alliander kan leggen!

Wil je meer weten over Alliander? Klik dan hier!