Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Maak er eens een Meatless Monday van

Bij Hutten zoeken we steeds naar manieren om onze gasten op een bijzondere manier te verrassen. En natuurlijk geven we daar graag een duurzaam tintje aan. Elk seizoen brengt ons andere, lekkere verse producten. Daar spelen we met de themaweken van De Guijt op in. Elk van onze bedrijfscateringlocaties kan zelf bepalen van welke thema's zij gebruik willen maken. Maar wat we helemaal super vinden is als we mee mogen liften met duurzame activiteiten van onze opdrachtgevers! Zoals bij de Global Eco Action Month van Ricoh Europe.

In deze maand schenkt Ricoh extra aandacht aan het verhogen van het milieubewustzijn en duurzaamheid. Een mooi initiatief dat natuurlijk naadloos aansluit op onze visie. Afgelopen jaar was alweer de tiende editie! In deze maand viel ook de Meatless Monday. Op die dag wordt het hele menu omgegooid en serveren we heerlijke maaltijden zonder vlees. In het bedrijfsrestaurant konden de gasten onder anderen genieten van kaaskroketjes van De Guijt, panini's, sandwiches en heerlijke soepen. 'Het is ons goed bevallen, de reacties waren erg leuk', vertelt Astrid van Berlo. 'Volgend jaar komt er zeker weer een volgende editie!'

Helden van Hollandse bodem

De komende maanden kunnen onze bedrijfscateringlocaties aandacht besteden aan het thema 'super salades' en 'geweldige groentes'. Natuurlijk zijn alle groentes gezond, maar een paar soorten steken er bovenuit door hun hogere gehalte aan vitamines en antioxidanten. Vier helden van Hollandse bodem hebben we eruit gepikt: paprika, broccoli, champignons en spinazie. Stuk voor stuk superfoods, ontzettend gezond en juist nu heel erg lekker. Vanuit Hutten ondersteunen we de locaties met communicatiemiddelen en lekkere recepten.