Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
20180604 High Res 44 496 hash2e20f5429593d559

MCI kiest Hutten als Sustainable Supplier of the Year

Vanuit het hoofdkantoor in Geneve heeft MCI (www.mci-group.com)  Hutten aangewezen als Sustainable Supplier of the Year in haar jaarlijkse verkiezing. Met het winnen mag Hutten een bedrag van 500 euro doneren aan een goed doel. Hutten koos voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. “Hartstikke fijn dat we in deze moeilijke en onzekere tijd een waardering krijgen voor ons duurzame ondernemerschap en nog mooier dat we hiermee een donatie mogen doen aan het Prinses Máxima Centrum,” aldus algemeen directeur Bob Hutten.

MCI The Netherlands (www.mci-group.nl), de Nederlandse vestiging van MCI, geeft aan blij te zijn met onze uitverkiezing: “It is a great joy to see that our local Preferred Supplier Hutten has been recognized by the whole MCI family as a true champion in sustainability. Next to offering top quality and very creative concepts, they bring in concrete sustainability elements in their catering, helping us stay ahead of the CSR game with our clients.”

Een aantal maanden geleden benaderde MCI The Netherlands ons; ze wilden Hutten naar voren schuiven als Sustainable Supplier of the Year. Natuurlijk voelden we ons zeer vereerd. Hutten werkt al jaren samen met MCI als preffered supplier voor eten en drinken bij grote events. Ook dit jaar stonden er mooie events in de planning die hopelijk op een later moment alsnog doorgang kunnen vinden. Want uiteraard wisten we niet hoe onze wereld in korte tijd zo op zijn kop zou staan. De nominatie is dan ook een mooi lichtpuntje in deze moeilijke tijd en een fijne erkenning van onze manier van ondernemen. Bob Hutten:  “Ook na deze crisis zal Hutten zich maximaal inzetten om verspilling tegen te gaan, voor meer inclusiviteit op de werkvloer en zowel pro actief als reactief te betekenen op het gebied van vitaliteit. Voor Hutten is dat geen keuze, duurzaam ben je.”

Over MCI
MCI is een wereldwijd organisatiebureau voor on- en offline events, meetings, congressen en conferenties en heeft vestigingen in 31 verschillende landen.