Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Meer dan honderd keer 'Ja, ik wil!

Trouwseizoen is on bij Hutten: tijdens de topmaanden verzorgen we soms wel tien bruiloften per week. Zowel bij mensen thuis als op onze trouwlocaties, zoals Klooster Bethlehem in Haren, in Kasteel Ammersoyen in de gelijknamige plaats of bij 't Boshuys in Best. En dat betekent dat we dit jaar meer dan honderd kersverse koppels in de watten mogen leggen op de mooiste dag van hun leven. Dat vinden we niet alleen een hele eer, het is ook superleuk om te doen én we bouwen met elke bruiloft aan onze expertise. Want elk huwelijksfeest is maatwerk en zo blijven ook wij geïnspireerd!

Wie gaat trouwen of al in het huwelijksbootje is gestapt weet dat het zoeken naar een geschikte locatie een tijdrovende klus kan zijn. Want je wilt natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat jullie compleet worden ontzorgd. Tot in elk detail… dat snappen we bij Hutten maar al te goed. Onze jarenlange ervaring leerde ons dat. Bijzondere momenten maken en momenten bijzonder maken, daar gaan we voor. Een bruiloft is voor ons dan ook elke keer een feestje om te doen.

Van ceremonie tot knalfeest

We zetten onze ervaring en creativiteit graag in om er jullie dag van te maken. En we zijn er dan ook ontzettend trots op dat er zoveel stellen kiezen om hun dag door Hutten te laten verzorgen. Sacha van Lanen, weddingplanner bij Klooster Bethlehem: 'Een verloofd stel gaat vaak met een bepaald beeld op zoek naar een locatie. Wat dan een extra voordeel is, is dat er bij ons een complete huwelijksdag kan plaatsvinden. Het Klooster beschikt over een prachtige 16e eeuwse Kapel en ligt in een mooie natuurlijke omgeving. En dus kun je er terecht voor de wettelijke huwelijksvoltrekking, voor een sfeervolle receptie, verrassend diner en een spetterende feestavond.' 'Het Klooster' is onze meest populaire locatie, maar ook op onze andere locaties verzorgt Hutten met trots en persoonlijke aandacht een totaalconcept. Met smaakvolle gerechten, prachtige styling en persoonlijke gastvrijheid zorgen wij voor een onvergetelijke beleving.

Twijfel jij nog over een locatie voor jouw trouwdag? Informeer dan eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden op een van onze locaties. Kijk hier voor onze locaties. We laten ons creatieve brein graag voor je werken. Samen inspireren wij elkaar!

Kijken op een van onze locaties? Dat kan: op zondag 28 juni is er de Open Toptrouwlocatie Route en ben je tussen 11.00 en 17.00 uur welkom bij 't Boshuys, Kasteel Ammersoyen en Klooster Bethlehem.