Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Mijn Hutten genomineerd voor Dutch Interactive Award

Weer een trotsmoment! Onze partner Interactive Studios is genomineerd voor de Dutch Interactive Awards in de categorie Community. Interactive Studios ontwikkelde onze interne online community Mijn Hutten. Paul Sprangers, eigenaar van Interactive: 'Samenwerkers laten delen en met elkaar in contact brengen ­– dat was heel in het kort de briefing die we kregen die aan de start stond van Mijn Hutten. Binnen een week stonden de eerste concepten klaar en die bleken meteen raak te zijn. Na bijschaven en een aantal maanden ontwikkeltijd kon de eerste versie live. Die is inmiddels flink verbeterd en uitgebreid. Mijn Hutten was een topproject om te mogen doen! De samenwerking tussen Hutten en Interactive Studios verliep goed. Daardoor is Mijn Hutten precies geworden wat het moest zijn. Dé plek om andere samenwerkers te leren kennen en kennis, materiaal, tijd én geluk te delen. Wij zijn er trots op!'

Hutten is ook trots, want intern is dit een opsteker voor Lieke Borsten (Marketing & Communicatie) en Thijs Fokker (Samenwerkers & Organisatie). Lieke is de kartrekker geweest tijdens de ontwikkeling van Mijn Hutten, maar zeker na de lancering was zij de interne promotor en heeft ze er met Thijs en haar cultuurteam voor gezorgd dat 1500 samenwerkers aanhaakten en Mijn Hutten een succes werd. Het is nu voor velen het startpunt van de dag (ook werkapps zoals roosters en formulieren zijn er te vinden) en de plek om inspiratie te delen, contact te leggen, goede doelen te steunen en materialen te lenen. Van dit laatste zijn veel voorbeelden te noemen. Zo stelde Bob Hutten, directeur van Hutten zijn sportauto ter beschikking tijdens zijn vakantie voor elke samenwerker die geen vervoer heeft of altijd al in een snelle cabrio heeft willen rijden. Of wat te denken van de collega die op skivakantie kon met allemaal geleende materialen: van skibox tot latten!

Voor de Dutch Interactive Awards zijn bijna 300 (in totaal 296) zeer gevarieerde en inspirerende cases aangemeld. Alle cases zijn beoordeeld op: concept, design en UX, resultaat en interactiviteit. Met als resultaat 69 nominaties voor dertien categorieën. In de categorie Community gaan we… eh gaat Interactive… onder andere de strijd aan met BNN-VARA en Randstad. We duimen voor Interactive Studios!