Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Mijn Hutten viert eerste verjaardag

Exact een jaar geleden werd Mijn Hutten gelanceerd, het sociale intranet van Hutten. Vanaf 1 juni 2014 kunnen onze samenwerkers op dit digitale platform inspiratie en informatie delen op hun eigen tijdlijn met hun volgers. Het doel van Mijn Hutten was om onze samenwerkers die overal in het land werken met elkaar te verbinden: voor het delen van kennis, een betere samenwerking, minder e-mail en meer betrokkenheid. En we zijn best trots dat dat gelukt is.

Samen waren onze 1400 samenwerkers dit eerste jaar goed voor 6241 berichten. Ook werd er massaal gereageerd op de berichten van collega's. Maar liefst 11.000 keer. De inhoud van deze berichten is iedere keer weer anders. Het zijn persoonlijke boodschappen, nieuwtjes, tips of vragen, maar ook bijzondere momenten die de samenwerkers meemaken binnen Hutten en willen delen.

Contact met anderen

Met Mijn Hutten willen we elkaar naar een inspirerend niveau tillen en elkaar verder helpen. Door Mijn Hutten leren samenwerkers collega's kennen met gedeelde interesses. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een of meerdere collega's te hebben met dezelfde favoriete artiest? Of om elkaar tips te geven voor een vakantie? Dankzij Mijn Hutten kan dat. En Mijn Hutten is meer. Er zitten verschillende werk-apps in die je nodig hebt voor je werk, je vindt er formulieren en apps zoals Samen Voordeel en Samen Delen. Met die laatste kunnen samenwerkers spullen delen met hun collega's, denk aan bladblazers of een dakkoffer. Materialen die je niet elke dag nodig hebt en die je zo dus ook niet hoeft te kopen. Via deze app werden het afgelopen jaar al veel spullen gedeeld.

Een andere unieke app is Samen Geven, waarmee samenwerkers kunnen schenken aan goede doelen, aangedragen door andere samenwerkers. Lees hier meer over samen geven.