Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
20170216 Hulstkamp Gebouw 0007 5120 hashd45f3ee1c13bf0c9

MPS | food & design nieuwe exploitant Hulstkamp Gebouw Rotterdam

De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam wordt vanaf 1 september 2021 verzorgd door MPS I food & design. Lennert Hogenes, commercieel verantwoordelijk voor MPS: “We zijn heel blij met deze samenwerking. Het Hulstkamp Gebouw is een echte blikvanger aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug. Het is een prachtige, veelzijdige en authentieke evenementenlocatie voor zowel zakelijke als privé events.”

Het Hulstkamp Gebouw dateert uit 1888. In het gebouw was de jeneverdistilleerderij van Hulstkamp Jenever gevestigd en veel historische elementen zijn bewaard gebleven. Bij binnenkomst word je direct verrast door de indrukwekkende Wintertuin met 18 meter hoge boom. Het gebouw telt in totaal vijf zalen, waaronder de Branderij en de Stokerij, beide ruim genoeg om wel 500 gasten te ontvangen voor een diner.

Het Hulstkamp Gebouw is de eerste nieuwe venue die MPS I food & design toevoegt aan haar portfolio sinds het per 1 juli 2021 onderdeel is van Hutten. “De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw is bij MPS in hele goede handen,” aldus Erwin Verschoor van MPS. “Wij hebben veel ervaring op high end eventlocaties in de Randstad en ook Rotterdam is voor ons bekend terrein.” 

Voor een rondleiding of meer informatie over de mogelijkheden van het Hulstkampgebouw kun je contact opnemen met Germaine Ligthart of 06 29 42 04 42. Voor een sfeerimpressie zie www.hulstkampgebouw.nl.

Foto credits: Christ Clijssen