Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Saladebuffet 15 hash7251667f589c0921

NIBC en Hutten gaan partnership aan

Vanaf 1 november verzorgt Hutten de corporate catering services bij de vestiging van NIBC in Den Haag. NIBC is een bank voor zakelijke dienstverlening met diverse vestigingen in Nederland en Europa. “Vanaf dag een voelde het goed,” geeft Berend van der Sloot, Regiemanager Hospitality bij NIBC aan. “En dat terwijl het voor Hutten geen eenvoudige opdracht was. Het niveau van eten en drinken was bij ons al hoog. Dat gezond eten heel erg lekker kan zijn, wisten we dus al. Maar met de komst van Hutten hoeven we zelf minder operationeel bij te sturen en dat is precies wat we zochten.”

Behalve het gezonde lunchaanbod vinden NIBC en Hutten elkaar in een gedeelde visie op de toegevoegde waarde van hospitality, culinaire dienstverlening en duurzaamheid. Lotte van den Braak, Salesmanager Business Catering & Horeca bij Hutten, is even enthousiast over de samenwerking met NIBC: “NIBC snapt als geen ander dat je middels eten, drinken en gastvrijheid van toegevoegde waarde kunt zijn voor de eigen organisatie, voor medewerkers en gasten alsmede voor de maatschappij. NIBC omarmt onze visie op duurzaamheid en culinaire creativiteit. Als organisatie streven zij altijd al naar een hoge kwaliteit met oog voor mens en milieu. Dat wij deze ambitie nu samen verder mogen uitbouwen en realiseren is fantastisch.”

Convenant
De echte samenwerking tussen NIBC en Hutten loopt al vanaf 1 november, maar vorige week hebben we op een feestelijke wijze een samenwerkingsconvenant ondertekend waarin staat beschreven waar het partnership voor staat. Berend van der Sloot: “Hutten is gewoon een mooi Hollands familiebedrijf met passie voor eten en drinken. Het convenant krijgt een mooi plekje in ons restaurant zodat iedereen het kan lezen.”

Ondertekenaars convenant: Bob Hutten (algemeen directeur Hutten), Herman Dijkhuizen (CFO NIBC Bank)
Tenderteam namens NIBC: Berend van der Sloot (regiemanager Hospitality), Hanneke van Paradijs (head of Facilities & Services) en Marten van der Meijden (Procurement Manager)

Meer weten over ons gezonde lunchaanbod? Kom dan eens bij ons langs en neem contact op met Hanneke Kezer.