Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Nieuw hoofdstuk in historie Broederkapel Veghel

Er wordt op dit moment hard gewerkt, voorgeproefd en gebouwd in de Broederkapel in het Broedershofje. Vanaf half maart vormt de authentieke kapel het decor van een vernieuwend ‘eat & share’ concept. Hutten exploiteert de Broederkapel al een paar jaar voor kleinschalige evenementen.

In het nieuwe concept speelt de etagère, waarop de verschillende gerechtjes worden geserveerd, de hoofdrol. Daarbij kan men denken aan de bekende High Tea, High lunch, High Wine of High tapas. Elk seizoen van het jaar wil Hutten de gasten verrassen met lekkere en gezonde producten. In de hele uitstraling staat beleving, met elkaar genieten van heerlijk eten en drinken centraal. Dit komt terug in het servies van Clayre en Eef en het interieur waarbij gebruik is gemaakt van veel verschillende kleuren en hout. In het midden staat de eye-catcher een mega grote etagère.

Arrangementen
Het assortiment bestaat onder andere uit Clipper Tea, versgebrande koffie, home-made (Hutten) scones & sandwiches en trendy drankjes zoals Hugo. De visie is dat de kwaliteit van de producten in de Broederkapel, past bij het gevoel en de ervaring van het bijzondere pand.

Gezellig theeleuten met vriendinnen, uit met de familie, aan een tafel om te werken of een bedrijfslunch. De Broederkapel is geschikt voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. Tevens zijn er diverse arrangementen beschikbaar, zoals een scootertocht of vrijgezellenarrangement.

De kapel is elke donderdag tot zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Tijdens de overige dagen en tijden is de Broederkapel af te huren. In de zomermaanden is er een terras. De Broederkapel is als onderdeel van een kloostercomplex in 1923 gebouwd en ligt midden in de Broedershof in Veghel. Kenmerkend aan de kapel zijn de meer dan dertig glas-in-loodramen en het gewelfde plafond.