Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Nieuwe culinaire services in Schouwburg Cuijk

Met veel toewijding bereidt onze kok Mike van den Berg de welbekende theaterdiners voor de bezoekers van Schouwburg Cuijk. Vanaf 25 februari breidt de schouwburg haar culinaire services uit met een Daghap, een gezellige High Tea en enkele speciale theaterdiners. En: de Daghap en High Tea zijn niet exclusief voorbehouden aan theaterbezoekers. Zo kan iedereen gezellig aanschuiven in ons GrandCafé en genieten van een lekkere, verse en gezonde maaltijd.

Schouwburg Cuijk wil toevoegen en van betekenis zijn. Samen met Hutten zetten zij zich dagelijks in om de theaterbezoekers te verrassen en verwennen. Daarbij hecht de schouwburg veel waarde aan duurzaamheid. Dat is een belangrijk vertrekpunt geweest voor het ontwikkelen van het horeca- en gastvrijheidsconcept. Zo maakt de schouwburg de zoveel mogelijk gebruik van leveranciers en producten uit Cuijk en directe omgeving. De producten die worden bereid en de ingrediënten die in de diners worden verwerkt, voldoen aan de normen van het door Hutten ontwikkelde kwaliteitslabel De Guijt.

Daghap
Om nog meer mensen kennis te laten maken met de vernieuwde schouwburg, het gezellige GrandCafé en het lekkere eten en drinken is het vanaf nu mogelijk om ook een maaltijd te bestellen zonder theaterkaartje. De Daghap is ideaal voor de theaterbezoekers die op het laatste moment tóch nog graag een hapje willen eten voorafgaand aan de voorstelling. Maar ook als je geen voorstelling bezoekt ben je dus van harte welkom op alle voorstellingsavonden vanaf 18.30 uur. Reserveren is niet nodig en nog een voordeel: de Daghap is met € 9,50 vriendelijk geprijsd.

Bijzondere Theatermenu's
Bij een aantal geselecteerde voorstellingen kunnen theaterbezoekers genieten van een bijzonder Theatermenu, door onze kok Mike van den Berg voorzien van een invulling die geheel aansluit bij de voorstelling. De eerste gasten genoten onlangs van het theaterdiner met een vleugje Valentijn, voorafgaand aan de voorstelling van Frank Boeijen op 14 februari.

High Tea'en bij Schouwburg Cuijk
Als kers op de taart voegt de schouwburg een High Tea toe aan haar culinaire aanbod. Maandelijks kunnen gasten genieten van een heerlijke en uitgebreide High Tea, met familie of vrienden. De High Tea wordt éénmaal per maand aangeboden op de volgende data: zondag 27 maart (Pasen), zondag 17 april, zondag 8 mei (Moederdag) en 26 juni. Op feestdagen krijgt de High Tea een aangepaste invulling.


Meer weten? De speciale Theaterdiners worden aangegeven bij de voorstellingsinformatie en zijn net als de reguliere Theaterdiners te boeken via de website of telefonisch. Reserveren voor de High Tea kan via 06-134 68 442. Nog meer informatie vind je via de website www.schouwburgcuijk.nl