Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Ook naar Boulevard? Dit is onze topdrie!

Den Bosch barstte de afgelopen dagen uit haar voegen. De reden? Het supertoffe theaterfestival Boulevard is back in town! Sinds 6 augustus nemen verschillende eigenzinnige podiumkunstenaars de stad voor even over. Tijdens de 31e editie is er weer enorm veel te zien en te beleven op Boulevard. Theater, dans, muziek, kleinkunst en ga zo maar door. De afgelopen weken hebben we speciaal voor jou de sociale en landelijke media in de gaten gehouden. Wat zijn nou de 'must sees'? Er is zoveel leuks en moois om uit te kiezen. Wat wij je aanbevelen? Lees hier onze topdrie!

Het is de moeite waard om de komende dagen, tot en met vrijdag, eens af te zakken naar het BLVRD Theater. Daar vindt iedere avond om 20.30 uur 'Three Sisters in Concert' plaats. Zij brengen een muzikale uitvoering van het toneelstuk 'Three Sisters' van de Russische schrijver Anton Tsjechov. Als je op een muzikaal vlak verrast wil worden, dan moet je hier zeker naar toe gaan!

Hand-op-de-knip-tips

Bij Boulevard is er een aantal voorstellingen waarvoor je entree moet betalen. Maar de organisatie heeft ook een programma voor theaterliefhebbers die minder te besteden hebben of niet voor voorstellingen willen betalen. Een van deze tips staat aanstaande vrijdag in het BLVRD Theater. Vanaf 23.45 uur zal Band of Beginners de snaren aanslaan. VPRO's 3voor12 prees hun debuutalbum September Sunburn dat recent verscheen. Wij hebben even wat nummers opgezocht en konden niet stil blijven zitten. Dus een mooie kans om je weekend goed te beginnen.

Kindervermaak

We sluiten onze topdrie af met een voorstelling die ook voor de jongste bezoekers geschikt is. Woensdag 12 en donderdag 13 augustus kun je in het BLVRD Theater met de allerkleinsten komen kijken naar het verhaal van twee molletjes. In THUIS BEST vertellen Lis en Imke een verhaal over deze ondergrondse beestjes. Ze kennen elkaar nog niet, maar op een bepaald moment ontmoeten zij elkaar en ontstaat er een mooie vriendschap. Wil jij samen met jouw kroost nieuwe vrienden maken? Dan mag je wat ons betreft deze voorstelling niet overslaan.

Culinaire topprestaties

Op het culturele vlak zul je de komende dagen niets tekort komen. En tussen al het moois dat je kunt aanschouwen, is een hapje en een drankje nooit weg. Hutten levert dan ook dit jaar een artistieke bijdrage op culinair gebied. Eten doe je bij 'Bij Jeroen' en gezellig bijpraten kan bij de bar van 'De Morgen'! Zien wij jou daar ook?