Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Orangerie en Theater aan de Parade zijn van betekenis voor elkaar

Ruim 700 bluesfanaten verzamelden zich onlangs in een bomvolle Orangerie waar de Robert Cray Band de voetjes van de vloer kreeg. Na 'Elvis never left the building' van zangeres Frédérique Spigt en actrice Annet Malherbe was dit alweer het tweede theaterconcert wat de Orangerie, in samenwerking met Theater aan de Parade, heeft verzorgd.

Nadat Theater aan de Parade in juni noodgedwongen tijdelijk haar deuren moest sluiten vanwege asbest, stelde de Orangerie haar zalen beschikbaar om meerdere concerten over te nemen. Een samenwerking met de Orangerie stond al langer op de planning vanwege de sloop en nieuwbouw van het theater in 2017. De krachtenbundeling is echter vervroegd in verband met de vondst van asbesthoudend materiaal in een paar zalen van het theater. Voor de Orangerie een uitgelezen kans om te laten zien dat ook 'sta-concerten' zoals die van de Robert Cray Band tot hun recht komen in het voormalige kerkgebouw. Met een partner als Theater aan de Parade, die expert is op het gebied van artiesten, akoestiek en programmering, moet het wel een gouden samenwerking worden!

Robert Cray Band
Het is dan ook geweldig om te zien dat Hutten en het Theater aan de Parade alles tot in de puntjes kunnen verzorgen, alles vlekkeloos is verlopen en zowel de bezoekers als artiesten met een tevreden gevoel naar huis gaan. Er heerste een gezellige sfeer tijdens het optreden van Robert Cray Band, die natuurlijk ook zijn bekende hits 'Smoking Gun' en 'Right Next Door' speelde.

Orangerie
Deze coproductie, die de naam 'Theater aan de Parade op tournee' met zich meedraagt, is tot nu toe een groot succes en een goed voorbeeld van hoe Hutten, als de nood hoog is, van betekenis kan zijn voor anderen. De Orangerie mag de komende vier jaar regelmatig gewaardeerde artiesten als de Robert Cray Band ontvangen. In november staan onder andere Douwe Bob en Jungle by Night in de agenda.

Wilt u weten wat de Orangerie voor jou kan betekenen? Of ben je nieuwsgierig welke optredens op de agenda staan? Bekijk dan hier de website!