Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

​Ricoh Open vernieuwt, verfrist en verrast met Hutten

Vandaag 6 juni gaat Ricoh Open van start. Voor het derde jaar op rij mogen we de bezoekers van het tennistoernooi in Rosmalen verwennen met onze culinaire gastvrijheid. Met het aantrekken van Ricoh als hoofdsponsor staat de 27ste editie van het toernooi in het teken van verdere groei en vernieuwing. Samen met andere partners wil Ricoh het tennistoernooi op een innovatieve wijze verder uitbouwen. Met het toevoegen van de Open Workspace op het terrein van het Autotron krijgen bezoekers dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om werk en vrije tijd gedurende een week op een unieke manier met elkaar te verbinden. Hutten is er trots op als partner weer een bijdrage te mogen leveren aan die beleving.

Met kleurrijke concepten, die worden bereid met verse en verantwoorde producten, wil Hutten ook van deze editie een groot feest maken. Ambachtelijk vakmanschap en oprechte gastvrijheid staan centraal en dat ervaren de bezoekers in de VIP Business Lounge en de restaurants Centre Court, Matchpoint en het 'Smaaklokaal on Tour'. Daar bereiden onze chefs op ambachtelijke wijze smaakvolle gerechten met verse en gezonde ingrediënten van ons huislabel De Guijt. Die producten sourcen we zelf bij meer dan dertig lokale boeren en telers uit de regio.

Samenwerkers die van betekenis zijn
Onze samenwerkers staan te popelen om het maximale uit zichzelf te halen. Van 6 tot en met 12 juni staan de gastvrouwen en topchefs klaar om de bezoekers een prettige beleving te geven en het hen 100% naar de zin te maken.

Volg de ontwikkelingen via de website van Ricoh Open!