Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Samenwerking Hutten en Kora at Evoluon

Al jarenlang verzorgt Hutten met veel plezier en toewijding de gasten van congres- en evenementenlocatie Evoluon Eindhoven. Sinds vorig jaar verhuurt eigenaar Philips het Evoluon aan Regus. Zij introduceren binnen de bestaande dienstverlening het concept Kora, een nieuw internationaal netwerk van innovation centres. Terwijl Kora aan de slag ging om het concept in het Evoluon uit te werken, werkten wij aan een voorstel voor het voorzetten van onze dienstverlening. Afgelopen zomer werd de samenwerking officieel vastgelegd met de ondertekening van een contract van 6,5 jaar tussen beide partijen. Op 21 oktober gaan de deuren van het vernieuwde Evoluon open voor het publiek tijdens een spectaculair kick off event.

Centraal in de samenwerking tussen Hutten en Kora at Evoluon staat de realisatie van een nieuw restaurantconcept voor de zakelijke markt. Een plek om ondernemers met elkaar in contact te brengen, van elkaar te leren en te groeien. Kora biedt daarvoor naast kantoren en flexplekken ook coaching en speciale sessies. Hutten verzorgt de bezoekers met eerlijk en heerlijk eten en drinken op elk moment van de dag. Mensen verbinden en inspireren door echt toe te voegen. Vanuit deze gedeelde visie willen Hutten en Kora bouwen aan een community van ondernemers die elkaar inspireren. Het restaurant is vrij toegankelijk voor iedereen. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en diner. De (vergader)arrangementen kunnen altijd naar wens worden uitgebreid of aangepast. Met een diner of borrel bijvoorbeeld, of vooraf met een vers ontbijt.

Mensen verbinden en inspireren
Wie Hutten kent, weet dat we altijd proberen de verwachtingen van gasten en medewerkers van onze opdrachtgevers te overtreffen. Steeds is de propositie van onze opdrachtgevers uitgangspunt, zodat wij helder krijgen waar wij echt kunnen toevoegen. In het nieuwe restaurant van Kora at Evoluon werken we met de producten van ons duurzame label De Guijt. Daarin staan de kernwaarden gezond bezig, zuinig op onze wereld, diervriendelijk en huisgemaakt centraal. Hutten kijkt ernaar uit om in de samenwerking het restaurant tot een succes te maken.

Benieuwd naar het restaurant en wat het concept van Kora at Evoluon inhoudt? Kom dan op woensdagmiddag 21 oktober om 17.00 uur naar het kick off event van Kora at Evoluon. Boeiende sprekers zorgen voor een middag vol inspiratie en innovatie. Aanmelden voor het event kan hier.