Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Samenwerking Hutten en Spaces op Schiphol

Vanaf eind oktober opent Spaces Schiphol Airport in The Outlook, het hoofdkantoor van Microsoft Nederland, een unieke samenwerking tussen de marktleider op het gebied van co-working en het bieden van inspirerende werkomgevingen en deze tech gigant. Door de krachten te bundelen en samen voor de meest optimale werkomstandigheden te zorgen, ontstaat een volledig nieuwe werkomgeving voor de medewerkers van Microsoft en de community van Spaces. Hutten, al jaren de partner voor horeca en hospitality in The Outlook van Microsoft, gaat deze diensten ook bij Spaces Schiphol Airport verzorgen. Eerder dit jaar verlengden Hutten en Microsoft tevens de contract(en) voor de horeca-dienstverlening en de hospitality diensten. 

Spaces heeft een designeromgeving gecreëerd binnen The Outlook, het hoofdkantoor van Microsoft Nederland op Schiphol. Microsoft transformeerde The Outlook eerder dit jaar tot smart building, gericht op de meest optimale user experience. Daarvoor werden de routes van de twee bezoekersstromen gedetailleerd in kaart gebracht: de employee experience en de visitor experience. Microsoft wilde beide groepen middels smart technologie zo goed mogelijk faciliteren. Vanuit haar visie op gastvrijheid (gastvrijheidsarchitectuur) is Hutten vanaf het begin samen met Spaces en Microsoft opgetrokken in de analyse van de employee en visitor experiences binnen The Outlook. Naast de fysieke inrichting van de hospitality- en de horecaconcepten is ook meegedacht over de digitale ontsluiting van data om maximaal invulling te kunnen geven aan de smart building solutions in The Outlook.

Optimaal ontzorgen
Met 3.600 vierkante meter biedt Spaces Schiphol Airport ondernemers, professionals en (inter)nationale bedrijven een inspirerende werkomgeving. De drie verdiepingen van Spaces Schiphol Airport omvatten ruim 2.500 vierkante meter gedeelde kantoorruimte, 1.000 vierkante meter inspirerende Business Club voor flexibel werken, moderne vergaderruimtes, een receptie en een barista koffiebar. Het warme en uitnodigende design zorgt ervoor dat de community members zich er thuis voelen en gefocust kunnen werken.

Flexibel schakelen
De totale dienstverlening is erop gericht de gebruikers en bezoekers van aankomst tot en met vertrek op alle fronten te ontzorgen en van dienst te zijn. De gecombineerde data van alle partners worden gehanteerd voor verschillende applicaties om het de mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken en van real time informatie te voorzien. Hutten gebruikt deze data tevens voor haar bedrijfsvoering en de uitvoering van de concepten. Zo wordt er flexibel geschakeld aan de hand van de aanwezigheidsgraad van de pandgebruikers en de externe gasten. Op deze manier kunnen productieprocessen worden aangepast en zorgt Hutten ervoor dat er zo efficiënt mogelijk wordt ingekocht en er zo min mogelijk verspilling is.

Samenwerking
Collin Schoonens, Directeur Commercie Hutten, is blij met deze samenwerking: “Een partnerschip met een mooi label als Spaces is zeker iets om trots op te zijn. In deze samenwerking maken we maximaal gebruik van de unieke mogelijkheden die Hutten heeft met haar brede scope aan diensten. Wij verwachten in de komende tijd meer van dergelijke samenwerkingen te realiseren.”

Op woensdag 3 oktober is de samenwerkingsovereenkomst tussen Spaces en Hutten ondertekend, in aanwezigheid van Michiel Brouwer (CFO Spaces), Collin Schoonens (Directeur Commercie) Bob Hutten (Algemeen Directeur), Raymond Freriks (Salesmanager), Gijsbert Bos (Business Unit Manager), allen Hutten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Hutten? Neem dan gerust contact met me op!