Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Secretaresses krijgen inspiratie voorgeschoteld

Zakenrelaties, scholieren, verenigingen en onze eigen samenwerkers. Iedere dag ontvangen we bij het Hutten Culinair Centrum in Veghel veel gasten voor rondleidingen en workshops. Wat de reden ook is voor een bezoekje aan ons, we proberen altijd een programma vol inspiratie samen te stellen. Het is dan ook altijd fijn als we horen dat onze inspanningen geslaagd zijn en nog leuker als mensen hun ervaringen delen. Afgelopen week ontvingen we de NVD Noord-Brabant (Nederlandse vereniging van directiesecretaresses). Vivian van de Ven was een van hen, schreef er een blog over en maakte een vlog. Superleuk om terug te zien hoe zij Hutten heeft beleefd.

De secretaresses wilden zich graag laten inspireren, kennismaken met ons gedachtegoed en ons (h)eerlijke eten en drinken. Met dit doel in het achterhoofd werd er zorgvuldig een programma samengesteld. Zo namen Sem de Vries en Wouter Janssen de aanwezigen mee in de wereld van rendement met een event, gaf Anke Rutten een presentatie waarin vitaliteit en Foodsquad centraal stonden en vertelde Thijs Fokker de aanwezigen over wat Hutten met BLG (beste, leukste en gelukkigste) bedoelt.

In drie groepen kregen de directiesecretaresses de presentaties en het nodige lekkers voorgeschoteld. En dat viel goed in de smaak. Vivian van de Ven is interimmer bij Adecco Top Secretaries: 'Hutten is véél meer dan alleen een cateraar. Ze denken echt na over het feit waarom ze hun werk doen en verrichten hun werk met veel passie.' Rian van Bommel, regioteamlid van de NVD: 'Veel cateraars zeggen dat ze beleving, kwaliteit en gastvrijheid belangrijk vinden. Hutten is degene die dat ook écht waarmaakt. Je voelt je als klant van Hutten een persoonlijke gast van elke afzonderlijke samenwerker. Een zeldzame ervaring die smaakt naar meer!'

Vivian schreef over haar bezoek aan Hutten een blog dat je hier kunt vinden. Haar vlog kun je hieronder bekijken.

Ook iets voor jou?

Lijkt het jou wel wat om een inspiratieavond te hebben zoals de NVD Noord-Brabant vorige week heeft mogen beleven? Neem dan contact op met kevin.vanhooft@hutten.eu. Dan gaan wij samen met jou kijken naar de beste invulling voor een bezoek aan Hutten!

Kevin van Hooft is Sales Manager bij Hutten. Wil jij meer weten over Kevin? Link dan hier!