Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Smaaklokaal Hutten in de race voor mooiste snackvitrine van Nederland

Heeft Smaaklokaal Hutten in Den Bosch de mooiste snackvitrine van Nederland? Over een week of twee kunnen we je het antwoord geven. Smaaklokaal Hutten is door ProFri (de Vereniging Professionele Frituurders) genomineerd voor deze prijs! Op maandag 21 september maakt de organisatie de winnaar bekend. Duim jij met ons mee?

Achttien bedrijven gaven zich op voor de verkiezing tot mooiste snackvitrine van Nederland. Een jury bezocht namens ProFri alle achttien deelnemers. De jury kwam onaangekondigd aan en keek tijdens het bezoek naar de productpresentatie in de vitrine. Ze beoordeelden de vitrine op zaken als functionaliteit, hygiëne en creativiteit. Naast Smaaklokaal Hutten zijn ook Snackpoint Zösteren uit Susteren, De Vergulden Erpel uit Waalwijk en Grandtaria Friet van Piet uit Groningen in de race om met deze eretitel te gaan strijken.

Beste cafetaria van Nederland?

En misschien wist je het al, maar Smaaklokaal dingt ook mee naar een hoge plaats in de Cafetaria Top 100! De Snackkoerier, organisator van deze uitverkiezing, stelt een lijst samen met de honderd beste cafetaria van Nederland. En daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Want jouw stem telt namelijk mee bij de beoordeling, naast de mening van de vakjury en een onverwacht bezoek van een mystery guest aan de cafetaria.

Wil jij net zo graag als wij dat het Smaaklokaal-team onder leiding van Paul en Tatiana wordt uitgeroepen tot beste cafetaria van Nederland? Breng dan hier jouw stem uit!

P.S. Je kan nog tot 1 oktober stemmen. Doen hè?