Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Team Hutten, daar is geen berg tegen opgewassen

Het initiatief kwam van Rina Keulemans. Zij trommelde onder andere haar collega's uit de spoelkeuken van het Hutten Culinair Centrum op en zaterdag 16 mei was het dan zover. Gewapend met de hogedrukspuit stonden de dames en heren klaar bij Hanex Carwash in Veghel. Doel: blinkende bolides afleveren en zo geld binnenhalen voor Team Hutten tijdens de actie Alpe d'Huzes. Aan het eind van de dag konden ze tevreden zijn: met hun actie spekten ze de pot met 2000 euro!

Over een paar weken doet Team Hutten mee aan de actie Alpe d'Huzes. Deze actie is bedoeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF in de strijd tegen de verschrikkelijke ziekte. Team Hutten probeert dan ook op verschillende manieren geld in te zamelen en de teller staat nu op iets meer dan € 20.000,-. Al vroeg in de ochtend stonden verschillende samenwerkers klaar om veel auto's te wassen. Voor een klein bedrag werd de hele auto voorzien van de nodige zeep en weer schoon afgeleverd aan de klanten. Zij konden ook genieten van het nodige lekkers. Huttens Food 'n Mood Maker Tey van den Waardenburg zorgde met vers eten en drinken voor de interne mens. De bezoekers genoten zichtbaar van zijn kookkunsten.

Het hoogtepunt komt eraan

Voor de leden van Team Hutten is het aftellen. Op donderdag 4 juni gaan zij de Alpe d'Huez beklimmen. Een loodzware uitdaging die het team graag aangaat. Een van de teamleden is Nan van Lith. “Ik ben in april bij het team gekomen. Daarom ben ik pas een aantal weken echt in training. Normaal ben ik geen sportieve fietser maar door veel op de fiets te zitten heb ik enorm veel zin gekregen in de beklimming van de Alpe d'Huez."

Super dat onze samenwerkers op deze manier van betekenis en maatschappelijk betrokken zijn door zich zo in te willen zetten voor het goede doel. Intern is er de Samen Geven actie: samenwerkers krijgen alle ruimte om als ambassadeur een goed doel te promoten en hun collega's te vragen om te doneren. Vaak zijn dat hele persoonlijke goede doelen. Het maakt dan ook helemaal niet uit of het gaat om een paar blikken verf voor de lokale sportvereniging of een actie als die van Team Hutten. Hutten gelooft erin dat door samen te geven we allemaal iets voor elkaar en de wereld kunnen betekenen.