Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
20180807 Boulevard Relatie avond Deel 2 Groot 9042 hashfc0a23a357d3de99

Theaterfestival Boulevard 2018: warm, gezellig en gastvrij

Met temperaturen die opliepen tot 45 graden in de keukens, was het voor onze samenwerkers van de pop-up restaurants Kiep en Faam en bij onze frietkraam Friet & Zo de warmste editie van Theaterfestival Boulevard ooit. “We koken alles vers in onze restaurants op de Parade, een extra uitdaging met deze temperaturen. Superzwaar voor de samenwerkers, maar wat een teamgevoel en saamhorigheid,” zegt Eventmanager Daan Boldewijn. “Het enthousiasme bleef ervan afstralen en mensen hielpen elkaar waar kon.” 

Pop-up restaurants
Daan: “Zoals elk jaar begon Theaterfestival Boulevard voor Hutten aan de tekentafel. Onze afdeling Interieur & Decorbouw ontwerpt en maakt de inrichting voor de pop-up restaurants zelf. Ook de styling wordt door een styliste van die afdeling verzorgd. Vervolgens gaan er maanden van voorbereiding aan vooraf waarbij diverse afdelingen betrokken zijn. Op het festival zelf hebben meer dan zestig samenwerkers de gasten de afgelopen tien dagen letterlijk een warm welkom geheten in Kiep en Faam.”

Warm bad
Tijdens het theaterfestival organiseert Hutten tevens enkele relatieavonden. “Elk jaar kijk ik ernaar uit om daar de ontvangst en begeleiding van de relaties te mogen verzorgen,” zegt Sophie van den Biggelaar. “Dit jaar deed ik dat samen met mijn collega’s Ingeborg en Esther. Normaal bemannen we op verschillende dagen de receptie op het hoofdkantoor. We werken dus altijd alleen en hebben vaak alleen mail- en telefonisch contact. Als een gast of potentiële klant belt om een feest te organiseren, zijn we de eerste schakel. We verbinden door en daar blijft ons contact dan bij. Maar dan volgt er een heel gaaf proces waar wij normaal niet bij betrokken zijn. Nu maken we het mee van uitnodiging tot uitvoering. Dit soort events helpen dan ook om als receptionistes meer affiniteit met de werkzaamheden van de andere afdelingen van Hutten te krijgen en op de avond zelf met onze collega’s van Meetings & Events. Ik vind het prachtig om te zien welke andere krachten en energie er dan rondom gastvrijheid vrijkomen. Relaties moeten zich fijn voelen. Op de avonden zelf krijg je dat al wel terug. Maar het leukste is toch wel als je weer op kantoor zit en de bedankmailtjes van gasten krijgt over de bourgondische gastvrijheid, de voorstelling en het goede eten en drinken. “Het was weer een warm bad,” stuurde een van de gasten. Ja, ik voel me dan echt van betekenis."

Weten wat we voor jouw event kunnen betekenen? Neem dan eens contact op met Lennert Hogenes via lennert.hogenes@hutten.eu.