Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
Microsoft Teams image 4

Unique Venues of Amsterdam

Unique Venues of Amsterdam organiseert jaarlijks een tour langs bijzondere en unieke locaties in Amsterdam. Het doel is om deelnemers, voornamelijk eventmanagers, kennis te laten maken met de mogelijkheden voor evenementen op deze locaties. MPS | food & design had de eer om op vier unieke locaties, namelijk het DeLaMar theater, Felix Meritis, De Duif en het West Indisch Huis, te staan voor het culinaire aanbod tijdens deze tour.

Op deze locaties wilden we onze gasten verrassen met diverse creatieve en interactieve culinaire concepten. Ons Hit-me gerecht, waarbij gasten hun gerechtje eerst “kapot” moeten slaan alvorens ze het kunnen eten, was één van deze concepten. Net als de ‘Botanical Garden’: Gasten konden zo hun eigen botanische cocktail creëren. Ook hadden we verlovingsringen waar eetbare creaties op gemonteerd waren en na afloop kregen gasten een doosje mee naar huis waar we speciale lolly’s in hadden gelegd die voor een bijzondere smaaksensatie zorgden.

We kijken terug op een geslaagd evenement met vele positieve reacties op onze bijzondere concepten. Op naar kleurrijke samenwerkingen!

Microsoft Teams image

Microsoft Teams image
Microsoft Teams image 1
Microsoft Teams image 2
Microsoft Teams image 4
Microsoft Teams image 3