Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Vier de vriendschap!

Dat vrienden enorm belangrijk zijn is geen geheim. Echte vrienden zijn er niet alleen op de leuke momenten maar helpen je er ook op moeilijkere momenten doorheen. Om onze vriendschappen met elkaar te vieren is het zondag 2 augustus Wereldvriendschapsdag. Een dag die gevierd moet worden! Speciaal daarom kan jij vanaf vrijdag 31 juli terecht bij 't Boshuys in Best voor een aantal smakelijke vriendschapsacties!

Bij 't Boshuys wordt Wereldvriendschapsdag met groot en klein gevierd. Voor de kleine vrienden wordt het dan ook smullen. Alle Boshuys Bengels, tot en met twaalf jaar, kunnen gratis smikkelen van heerlijke versgebakken frietjes en ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Dat kan op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus. De ouders kunnen uiteraard dan ook genieten van een heerlijke maaltijd. Het gehele weekend is er een speciaal pannenkoekenarrangement. De pannenkoekenbakker maakt de lekkerste pannenkoeken van verse Ronddeeleieren. En natuurlijk kies jij jouw favoriet van de kaart!

Broederkapel viert mee

Ook de Broederkapel in Veghel viert Wereldvriendschapsdag! Daar kan jij samen met vrienden gaan genieten van een Sharing Diner. Je kan er proeven en uiteraard genieten van heerlijke gerechten die worden uitgeserveerd in grote schalen op tafel. Dat belooft enorm gezellig te worden. Ben jij dit weekend helaas niet in de gelegenheid om langs te komen? Niet getreurd, ook op andere dagen kun je genieten van het Sharing Diner.

Er zijn wel een aantal spelregels verbonden aan de acties bij 't Boshuys en de Broederkapel. Zo is het handig om van tevoren telefonisch te reserveren. En bij vragen helpen zij jou graag verder!