Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Vier het vega! Compleet vegetarisch kerstmenu van chef Terri

Vandaag delen we nog een compleet kerstmenu met je. Terri Salminen ontwikkelde een compleet vegetarisch viergangen kerstmenu met veel kleurrijke groenten. Terri heeft Italiaanse roots en dat zie je ook terug in haar creaties. De gevulde pompoen met Italiaanse carnarolirijst speelt de hoofdrol. Maar probeer ook zeker de gevulde appels.

‘’Het recept voor de appelvulling is gebaseerd op de vulling die mijn moeder vroeger maakte voor de kalkoen. Het is een combinatie van zoet en hartig en past ook heel goed bij traditionele kerstingrediënten zoals wild of gevogelte.’’ Nog een tip van Terri: serveer de gerechtjes allemaal tegelijkertijd, zo houd je extra veel tijd over om samen te genieten! Op Terri’s menu staan pompoen gevuld met carnarolirijst en Parmezaanse kaas, geroosterde regenboogwortels met hazelnoot en honing, geroosterde spruitjes met knoflook en rode peper en gevulde appels uit de oven. Je vindt de recepten hieronder.

Wil je het menu printen of groter bekijken, kijk dan onderaan het artikel voor de losse bestanden. Fijne kerst!

December_receptenbundel_Terri_Kerstdiner_NL3.jpg?hash=b7988f540ba31b11December_receptenbundel_Terri_Kerstdiner_NL2.jpg?hash=a3bb42ba1704ee0eDecember_receptenbundel_Terri_Kerstdiner_NL4.jpg?hash=a883b105bf343256