Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Wat kun je doen om je relaties te imponeren?

De evenementenmarkt wordt steeds uitdagender. Niets is te gek. We laten Afrikaanse regendansers invliegen. We nodigen alle Olympische kampioenen uit op een feest. We gaan met relaties naar een musical. De grote vraag is: wat moet je nog doen om te imponeren?

Ik denk dat de waarden zingeving, maatschappelijk verantwoord ondernemen en authenticiteit bij elk evenement centraal moeten staan. Een evenement moet gaan over wie je echt bent. Het gaat niet om de verpakking, maar om de inhoud. We gaan weer terug naar de elementaire waarden van evenementen, niet om te imponeren maar om je ware identiteit te tonen.

Verleiden en verrassen
Natuurlijk moeten we maximaal geïnspireerd zijn om de zintuigen te prikkelen. Natuurlijk moeten we verleiden en verrassen. Natuurlijk moeten we onderscheidend willen zijn met onze evenementen, maar we moeten langer nadenken over de boodschap die we willen overbrengen.

Wat is je doelstelling? Wat wil je bereiken bij gasten? Wat moeten ze de volgende dag aan tafel zeggen over het evenement? Hoe zet een evenement de bezoekers aan tot aanschaf van jouw product? En hoe kun je zo goed mogelijk aandacht geven aan vrienden en familie tijdens een feestje?

Het totale concept, dat in lijn moet zijn met de marketingstrategie van het bedrijf, beantwoordt deze vragen. We kunnen overal onze ‘evenementinspiratie’ vandaan halen. Alles is bereikbaar Diegene die dit het beste ‘klein kan maken’ , door het te vertalen naar een evenement dat echt over je organisatie gaat, wint de wedstrijd. Evenementen moeten iets toevoegen, ze moeten leiden tot meer omzet, meer rendement, meer cultuur en meer aandacht!

Dit artikel is afkomstig uit het boekje ‘Hoeveel verdient u met uw evenement?’ uitgegeven door Hutten. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van het volledige boekje? Een hardcopy van het boekje is te bestellen via de website van Hutten.