Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek

Wensboom van Hutten is een 'geweldig gebaar'

Hutten wil graag van betekenis zijn voor haar samenwerkers. Maar daarin gaan wij verder dan alleen van betekenis zijn voor onze collega's; wij willen ook waarde kunnen toevoegen aan het welzijn en leven van de gezinnen en families van onze samenwerkers. Moederdag was daarom een mooie gelegenheid om een van de vele bijzondere moeders te verblijden. Via de 'wensboom' op onze online community Mijn Hutten konden mensen de wens van hun moeder, dochter of oma helpen verwezenlijken. De moeder van Mariska Geurts is uiteindelijk de gelukkige geworden! Zij krijgt binnenkort een complete make-over van haar slaapkamer. En zoals altijd doen we dat samen; onze afdeling decor is onder leiding van Jeffrey Holinsky achter de schermen al druk bezig met het ontwerpen van een gloednieuwe en eigentijdse slaapkamer...

Antoinet Geurts kreeg eind 2015 de onheilstijding die je hoopt nooit te krijgen. Bij haar werd borstkanker geconstateerd. “Je wereld stort dan echt in", vertelt Antoinet. In hetzelfde jaar overleed haar moeder, dus moest ze even daarvoor al een zware tegenslag verwerken. “En dan krijg je dit bericht in de kerstvakantie. Ik voelde niks, dus ik zag dit totaal niet aankomen. Geen knobbeltje, niets. Je gelooft het eigenlijk niet." Antoinet werd vervolgens na een aantal onderzoeken in het Radboudumc in Nijmegen geopereerd. Op 29 februari, schrikkeldag dus, kreeg ze de uitslag van hoe de operatie was verlopen. “Een unieke dag, dus hopelijk ook een unieke uitslag, dacht ik." En zo geschiedde. "De uitslag zag er gelukkig goed uit. Dan ben je echt heel blij." Ze moest hierna nog wel zestien keer worden bestraald. “De laatste resultaten gaven aan dat ik nu schoon ben. In een paar maanden tijd ging ik zo door een achtbaan van emoties. Als je hoort dat je kanker hebt, weet je soms niet wat je moet denken. Overleef ik het wel? Je valt echt van de ene emotie in de andere, weet niet waar je aan toe bent. Als je dan uiteindelijk schoon wordt verklaard, ben je zo enorm opgelucht." Op 12 april had ze haar laatste bestraling. “Ik moest elke doordeweekse dag naar het ziekenhuis. Een zwaar traject, want je voelt je daardoor erg moe."

Wensboom Hutten
Dochter Mariska maakte van nabij mee wat de impact is geweest op haar moeder. Mariska omschrijft haar als een 'energieke, goedlachse moeder en een harde werkster'. Dus die verdiende het wel om eens extra in het zonnetje te worden gezet. De wensboom van Hutten, waarbij onze samenwerkers een wens via Mijn Hutten voor hun moeder konden indienen, werd door Mariska dan ook met beide handen aangegrepen. Want, zo wist ze, de slaapkamer van mijn ouders kan weleens een flinke opknapbeurt gebruiken. “Die slaapkamer is al zo'n twintig jaar oud", geeft Antoinet aan. “We wilden er eigenlijk al veel eerder aan beginnen, maar het kwam er steeds niet van." Hoewel we het liefst alle ingezonden wensen in vervulling wilden laten gaan, kon er maar één de gelukkige winnaar zijn. Daarbij is het heel leuk dat we het talent uit onze community, zoals dat van Jeffrey Holinsky, kunnen inzetten. Hij heeft samen met zijn team onwijs veel creativiteit en expertise in huis als het gaat om inrichting, decor en styling. Zo helpen we elkaar binnen de community.

Geweldig gebaar
Op Moederdag werd Antoinet overrompeld door de cheque die ze van Mariska kreeg. “Ik wist echt niet wat ik kon verwachten. Ik moest in de slaapkamer blijven. Toen ze duidelijk maakte dat onze slaapkamer door Hutten onder handen wordt genomen, kon ik de tranen niet bedwingen. Ik vind het echt een geweldig gebaar van jullie. Dat een werkgever zich zo bekommert om hun eigen mensen én hun families...in één woord fantastisch." Wat er precies gaat gebeuren, is voor haar nog enigszins onduidelijk. “Ik word binnenkort door jullie afdeling decor gebeld en dan hoor ik wat ze van plan zijn. Zo begon ik dit jaar in mineur, maar een paar maanden verder ziet het leven er toch weer een stuk rooskleuriger uit. Ik vind het echt fantastisch dat mijn dochter dit voor me heeft gedaan." En dat ze er een nachtje niet door kon slapen, dat vindt ze niet zo erg. “Ik ben nu al aan het bedenken hoe het eruit komt te zien. Welke kleuren er in komen enzo. Ik loop al de hele dag met een grote glimlach op mijn gezicht. Mede dankzij De Wensboom van Hutten."

Blijf ons blog volgen om het uiteindelijke resultaat te zien van de make-over.