Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
3 C800867 4 FD5 4475 9206 C0 ACA2 C05153 hashbacc59b1798740ee

‘Wij houden van jullie’ steekt medewerkers van het Amphia ziekenhuis hart onder de riem

Een grote verlichte vrachtwagen nodigde inwoners van Breda en omgeving maandag 14 februari uit de medewerkers van Amphia een hart onder de riem te steken. Hoe? Door een berichtje te sturen via WhatsApp. De berichtjes waren die dag te zien op een groot scherm dicht bij de personeelsingang waar medewerkers op een Valentijnsmarkt getrakteerd werden op iets lekkers tijdens de actie ‘Wij houden van jullie’. 

Tijdens de eerste coronagolf applaudisseerde heel Nederland voor de zorg. Ook voor de medewerkers van Amphia, destijds één van de coronabrandhaarden van ons land. Nog steeds is de druk op de mensen die werken in het ziekenhuis groot. De actie ‘Wij houden van jullie’ wil op een positieve manier uitdragen dat de zorg er voor ons allemaal is. Iedere inwoner van Breda en omgeving kon de actie ondersteunen door de medewerkers te bedanken voor hun inzet en een berichtje te sturen via WhatsApp op het nummer 06-15828174. Op maandag 14 februari om 12.30 uur werd voor het personeel een gedeelte van Amphia omgetoverd tot een Valentijnsmarkt met kraampjes in de stijl van Valentijnsdag. Voor de medewerkers waren er versnaperingen als hotdogs, soep en churros. De eyecatcher tijdens de actie was een groot scherm met de berichtjes van mensen die de medewerkers een warm hart toedragen. Na afloop van deze dag gaat de actie online door op www.wijhoudenvanjullie.nl, waar alle berichtjes verzameld zijn en medewerkers ze nog eens rustig kunnen nalezen. 

 Om de bekendheid van de actie te vergroten reed er op 14 februari een verlichte vrachtwagen rond in Breda en de omgeving. De vrachtwagen is net als de traktatie voor de medewerkers beschikbaar gesteld door Hutten.

Wil jij ook jouw boodschap achterlaten voor de medewerkers? Stuur dan jouw berichtje naar: 06-15828174.