Corporate website Work at Hutten Pure Hutten De Verspillingsfabriek
BH ME Winterse events 2018 hash30e226dcc3933f9d

Winterevents bij ‘t Buitenhuys: het is er sf(w)eer voor

Terwijl in de vuurkorven knapperend hout brandt en jij je onder een dikke wollen plaid nestelt, komt een van je collega’s aan met een verwarmend glas glühwein. Even verderop rookt de barbecue en je ruikt de geur van gegrild vlees vermengd met winterse specerijen. Het klinkt bizar ver weg met deze temperaturen, maar het einde van het jaar komt snel dichtbij. Bij ’t Buitenhuys in Best trekken we dit jaar alles uit de kast voor de meest stoere en sfeervolle eindejaarsevents. En niet alleen binnen!

Niks zo leuk als samen met je collega’s het eind van het jaar vieren. Of het nu succesvol was of wat minder is gegaan, het samenzijn verbindt altijd en geeft energie om er weer vol tegenaan te gaan in het nieuwe jaar. ’t Buitenhuys ligt bij ’t Boshuys in Best, midden in de bossen. De geur van de naaldbomen, de kleuren van de winter en de afgezonderde plek maken het tot een prachtige locatie om hiervoor de juiste sfeer te creëren. Mijn collega’s op de locatie zijn nu al bezig met het samenstellen van de ‘wildste’ menu’s en bij onze afdeling decor staan ze te springen om aan de slag te gaan met houtsnippers, big foots en ski’s. Zelfs de gevels worden dit jaar voorzien van handgeletterde decoratie. Dat alles doen we niet alleen binnen, maar ook buiten waar we zorgen voor een rustieke, winterse aankleding op het terras. Vanuit deze basis is ’t Buitenhuys voor elk event custommade te maken. Dus of je nu komt genieten van een walking dinner, stoere winterbarbecue of foodtruckmarkt met winters comfort food, we passen het interieur en exterieur aan naar de wensen van de opdrachtgever.  

Wij hebben in ieder geval veel zin in de decembermaand. Loop jij nu ook met het idee in je hoofd om een eindejaarsevent te organiseren? Graag hoor ik wat jouw wensen zijn en ik leid je uiteraard graag rond in en om het Buitenhuys. Bel (0413-752020) of mail me!